Snoren klippes for Barnas Stasjon Alna

Snoren klippes (fra v): Magnar Lie, Hanne Pedersen, Ivar Morken, psykolog Ingrid Benneche og miljøterapeut Vibeke Skottner. De to siste er til daglig å finne ved Blå Kors Barnas Stasjon Oslo avd Alna. (Foto: Sten Magne Berglund)

I går var det fest og offisiell åpning av den andre av to Blå Kors Barnas Stasjon i Oslo. Stasjonen ligger ved Lindeberg senter i bydelen Alna. Ivar Morken, leder for oppvekst- og kulturkomitéen i bydelen, sto for snorklippingen.

Det var en feststemt forsamling med representanter for både Bydel Alna og Blå Kors som benket seg på ettermiddagen på Barnas Stasjon rett ved Lindeberg Senter. Det aller hyggeligste innslaget var alle småbarnsfamiliene som møtte fram. Barnas Stasjon avdeling Alna har vært i drift allerede i flere måneder, og et godt familiemiljø er etablert.
Ivar Morken sier at Blå Kors’ visjon gjerne kunne vært en del av bydelens visjon.

– Og det er et veldig godt samsvar mellom de behovene som finnes i bydelen vår og det Barnas Stasjon kan tilby av tjenester, sa han før saksa hans klippet over snora.

Direktør for Divisjon Barn, Oppvekst og Frivillighet i Blå Kors, Magnar Lie, kunne på sin side kvittere med å rose Bydel Alna for det raske svaret som kom da Blå Kors i fjor henvendte seg til alle bydelene i Oslo om etablering av Barnas Stasjon.
– Dette merker vi er en bydel med skikkelig drive, sa han i sin hilsen.

Representanter fra andre Barnas Stasjon i landet deltok i feiringen. Daglig leder ved Blå Kors Barnas Stasjon Kristiansand, Arvid Solheim, hilste på vegne av dem alle.
– Bydel Alna har trukket «vinnerloddet» når de nå har fått Barnas Stasjon i sin midte, forsikret han med et smil. På sin melodiøse sørlandsdialekt ønsket han hjertelig velkommen til Kristiansand når behovet for sommerferie og familietur melder seg.

Leder for Barnas Stasjon i Oslo, Hanne Pedersen, kunne til slutt takke for det solide frammøte etter at både tapas-middag og kaffe og kaker var fortært.

Les mer Blå Kors Barnas Stasjon Oslo her.

Comments are closed.