Nyheter

 • Trine Stensen og Svein Høiden er den nye lederen og nestlederen i Blå Kors landsstyre. (Foto: Sten Magne Berglund)

  Nytt Blå Kors-styre på plass

  Blå Kors generalforsamling, som ble avsluttet i dag, fulgte helt valgkomiteens innstilling i valget av nytt landsstyre. Trine Stensen og Svein Høiden er den nye lederduoen i Blå Kors landsstyre.

  Les mer..
 • Landsstyreleder Marit Brandt Lågøyr. (Foto: Christian Wangberg)

  Klar for eksamen på Fornebu

  På fredag skjer det. Da åpner Blå Kors generalforsamling 2016, og landsstyret går opp til eksamen for det som har skjedd i den forløpne toårsperioden. I alt 13.613 enkeltmennesker var innom Blå Kors’ mangeartede hjelpetilbud i løpet av 2015.

  Les mer..
 • Kortesje i Kristiansand

  Snakk om mobbing redder liv

    – Arbeidet som Snakk om mobbing gjør handler om å redde liv. Derfor skal dere alle i MC-miljøet ha en stor honnør for at dere har tatt initiativ til å samle inn penger til Snakk om Mobbing, sa Tore Askildsen (KrF), varaordfører i Kristiansand.

  Les mer..
 • Janka Holstad web

  Janka Ekrem Holstad ny divisjonsdirektør i Blå Kors

  Janka Ekrem Holstad (45) fra Ullensaker er ansatt som ny direktør for Divisjon Behandling i Blå Kors. Hun kommer fra stillingen som leder for helse- og omsorgssektoren i Eidsvoll kommune.

  Les mer..
 • Vivian Lynghjem er leder av årets innsamling blant norske psykologistudenter. (Foto: Ivar Eidsaa)

  Studentinnsamling til chattetjeneste

  – Chattetjenesten Snakk om mobbing er moderne og fresh, og når fram til ungdom som mobbes. Det sier Vivian Lynghjem om hvorfor PsychAid 2016, psykologistudentenes hjelpeaksjon i år, går til Snakk om mobbing.

  Les mer..