Nyheter

 • Østråt - luftbilde

  Blå Kors Rehabiliteringssenter Østråt legges ned

  — Dette er en trist dag. Vi har hatt en avtale med Oslo kommune om rehabilitering av rusavhengige siden 1980, men nå legges tilbudet ned. Vi er stolte over at i anbudskonkurransen var det Blå Kors Rehabiliteringssenter Østråt som scoret best på kvalitet, sier divisjonsdirektør Magnar Lie i Blå Kors

  Les mer..
 • Aglo videregående skole er selve definisjonen på et fargerikt fellesskap. Dette er årets helse- og oppvekstklasse. (Foto: Anne Lise Sundbø)

  En fargerik Blå Kors-skole

  Det er satt ny rekord av det særs hyggelige slaget ved Aglo videregående skole på Skatval i Nord-Trøndelag. I inneværende skoleår er ikke mindre enn 26 ulike land representert i den store elevflokken vår. Tre land flere enn forhenværende rekord!

  Les mer..
 • Lade behandlingssenter

  Blå Kors viser film på årets boligkonferanse

  Torsdag 8. september skal filmen «Å bygge et liv» fra Blå Kors Lade behandlingssenter vises på boligkonferansen til Kommunale Boligadministrasjoners Landsråd (KBL). KBL er en medlemsorganisasjon for alle landets kommuner hvor boligpolitikk og boligsosialt arbeid settes i fokus.

  Les mer..
 • kulturskolebarn

  Blå Kors starter kulturskole i Kristiansand

  22. august ble Posebyen kulturskole høytidelig åpnet av Kristiansands varaordfører Jørgen Kristiansen. Sammen med daglig leder Arvid Solheim klippet han over snoren og erklærte kulturskolen for åpnet.

  Les mer..
 • gave til Blå Kors

  Fantastisk gave til Blå Kors

  Blå Kors Barnas Stasjon gleder seg over å ha fått to nye biler til utflukter og aktiviteter, og unngår dermed å måtte bruke penger på taxi eller fri til ansatte om bruk av private kjøretøy.

  Les mer..