Nyheter

 • erna-bla%cc%8a-kors-kampen-4

  Erna Solberg på julebesøk hos Blå Kors Kafé Kampen

  — BLÅ KORS KAFÉ KAMPEN REDDER LIV! Her blir vi møtt på en god måte, får god mat og hjelp av feltsykepleier, fortalte Raymond til statsminister Erna Solberg. Hun hadde god tid til å lytte og snakke med gjestene og høre hva de hadde på hjertet.

  Les mer..
 • Sten Magne Berglund (til v) og Knut Storberget på besøk ved Blå Kors Kontaktsenter Oslo i går. (Foto: Jostein Hågan)

  Ny lov vil forby matkasting

  Samtlige partier på Stortinget er enige om et nytt forbud mot matkasting, etter at Kristelig Folkeparti fremmet forslag om det i Stortinget. Nå skal matvarer i butikkene som er i ferd med å gå ut på dato gis til mennesker i nød. Kommunikasjonssjef i Blå Kors, Sten Magne Berglund, og

  Les mer..
 • Generalsekretær Jan Elverum (Foto: Christian Wangberg)

  Narkotikadebatt på ville veier

  Fra enkelte legaliseringstilhengere hevdes det at norsk narkotikapolitikk er mislykket. «Krigen mot narkotika» er tapt, og narkotikaen vant. Dessverre har slik enkel retorikk gjenklang i flere politiske partier – som nå diskuterer om de skal endre narkotikapolitikken.

  Les mer..
 • bokforside

  Hjelp til den viktige samtalen i barnehagen

  Lille Maiken har hovedrollen i boken «Vondt i magen». Hun har en klump i magen som ikke går bort. «Vondt i magen» (Kolofon forlag) henvender seg til voksne som har ansvar for barn i barnehagealder.

  Les mer..
 • Mestring var stikkordet under pasientturen ned Sjoa tidligere i høst. (Foto: Sjoa Rafting)

  «Hold ut, ta tida til hjelp! Det blir bra!»

  Rådene er klare fra pasient Kenneth (37) ved Blå Kors Behandlingssenter Slemdal til dem som kommer etter ham. Han har hatt god nytte av et helt års opphold ved behandlingssenteret.

  Les mer..