Nyheter

 • Landsstyreleder Marit Brandt Lågøyr. (Foto: Christian Wangberg)

  Klar for eksamen på Fornebu

  På fredag skjer det. Da åpner Blå Kors generalforsamling 2016, og landsstyret går opp til eksamen for det som har skjedd i den forløpne toårsperioden. I alt 13.613 enkeltmennesker var innom Blå Kors’ mangeartede hjelpetilbud i løpet av 2015.

  Les mer..
 • Kortesje i Kristiansand

  Snakk om mobbing redder liv

    – Arbeidet som Snakk om mobbing gjør handler om å redde liv. Derfor skal dere alle i MC-miljøet ha en stor honnør for at dere har tatt initiativ til å samle inn penger til Snakk om Mobbing, sa Tore Askildsen (KrF), varaordfører i Kristiansand.

  Les mer..
 • Janka Holstad web

  Janka Ekrem Holstad ny divisjonsdirektør i Blå Kors

  Janka Ekrem Holstad (45) fra Ullensaker er ansatt som ny direktør for Divisjon Behandling i Blå Kors. Hun kommer fra stillingen som leder for helse- og omsorgssektoren i Eidsvoll kommune.

  Les mer..
 • Vivian Lynghjem er leder av årets innsamling blant norske psykologistudenter. (Foto: Ivar Eidsaa)

  Studentinnsamling til chattetjeneste

  – Chattetjenesten Snakk om mobbing er moderne og fresh, og når fram til ungdom som mobbes. Det sier Vivian Lynghjem om hvorfor PsychAid 2016, psykologistudentenes hjelpeaksjon i år, går til Snakk om mobbing.

  Les mer..
 • Grane Old Boys står på for T5-senteret i Arendal. (Foto: Halvor Torp)

  Lokale fotballhelter ble Tidgivere for Blå Kors

  Mens Eirin Toppen og Maria Erichsen går på beina gjennom Norge på langs på jakt etter tidgivere for Blå Kors, viser fotballheltene i Arendalsklubben Grane Old Boys hva det kan handle om i praksis.

  Les mer..