Blå Kors’ øverste organ

 

Fredag 25. mai 2018, kl 14:30, går åpningsfanfaren på Hotel Scandic Fornebu i Bærum. Da møtes medlemmer, virksomheter og organisasjonsmedlemmer til Blå Kors’ øverste organ: Generalforsamlingen (GF). Vi åpner det hele med landstyreleder Trine Stensens tale og en ruspolitisk debatt. En generalforsamling bestemmer retningen for Blå Kors framtidige virke i det norske samfunn, en vurdering av foregående toårsperiode foretas og her velges Blå Kors’ fremste tillitsvalgte.

 

HER KAN DU LASTE NED SAKSPAPIRENE TIL GF 2018 – INKLUDERT PROGRAMMET.

 

Alle er velkomne til å være med på generalforsamlingen 25.-26. mai 2018, både deltakere med stemmerett og deltakere uten stemmerett. For å kunne stemme må et medlem være innmeldt og ha betalt kontingenten innen utgangen av foregående år – eller være delegat for en Blå Kors-virksomhet, en av organisasjonsmedlemmene eller Blå Kors Ung.

Spørsmål om GF 2018 kan rettes til Blå Kors hovedkontor, tlf 22 03 27 40, e-post: gf2018@blakors.no

Blå Kors Norge avholder generalforsamling hvert annet år. Etter Blå Kors’ vedtekter har alle Blå Kors’ medlemmer som har betalt sin kontingent innen foregående års utgang, altså innen 31.12.2017, forslags-, tale- og stemmerett ved generalforsamlingen i 2018.

Et av punktene under GF 2018 er valg av medlemmer til landsstyret, BKU-rådet og valgkomitéen for GF 2020. De som velges må være medlemmer av Blå Kors Norge eller være representant for en av organisasjonsmedlemmene.

Se for øvrig Blå Kors’ vedtekter, pkt 2 Generalforsamlingen

Generalforsamlingen avsluttes kl 15:00, lørdag 26. mai.

 

Bruk skjema nedenfor til å melde deg på GF 2018. NB! Skjemaet var dessverre ikke operativt før torsdag 5. april. Dersom du benyttet skjemaet før 5. april, ber vi om at du melder deg på en gang til. Vi garanterer at du ikke blir dobbeltfakturert 🙂

Generalforsamling 2018

Påmelding til generalforsamling
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.