Blå Kors Nettverkskonferanse 2017

Statsminister Erna Solberg
Velkommen til nettverkskonferansen 2017

Nettverkskonferansen 2017

VELKOMMEN TIL BLÅ KORS NETTVERKSKONFERANSE
22- 23 NOVEMBER 2017, THON HOTEL OSLOFJORD

”Sammen skaper vi Norges mest inspirerende og meningsfylte arbeidsfellesskap.”

MERK: SIDEN VIL BLI OPPDATERT JEVNLIG ETTERSOM PROGRAMMET ER KLART

Alle ansatte og tidgivere i Blå Kors har to jobber. Den ene er å gjøre jobben vår – den andre er å lete etter måter å skape forbedringer og utvikling i organisasjonen vår! Det må vi gjøre hvis vi fortsatt skal levere gode tjenester med høy kvalitet til våre pasienter, brukere og elever – og være konkurransedyktige.

Kommunikasjon blir stadig viktigere. Vi trenger kommunikasjon for å gjøre oss forstått, for å skape gode relasjoner og for å bidra til endring og mestring. Det er når vi settes på prøve, vi virkelig får en følelse av hvor god organisasjonen samlet er. En ting er sikkert – selv om Blå Kors gjør mye bra og er gode på mange områder, kan vi bli bedre.

Marie Aakre vil reflektere over hvordan vi utvikler dømmekraft og tar gode valg i møte med etiske utfordringer og dilemma, i yrkesutøvelsen, i relasjon til kolleger og i møte med våre samarbeidspartnere. Skuespillet «Fire gravferd og et bryllup» setter opp et speil som viser når våre valg settes på prøve og kan gi oss nye tanker om hvordan vi kan møte hverandre slik at vi gir hverandre kraft i hverdagen. Og ikke minst, så kommer statsminister Erna Solberg for å åpne

I jobben vår er vi nær mennesker. Mange av de har en lang vei å gå for å få det livet de ønsker seg. Vi kan alle føle at arbeidsoppgavene i hverdagen er meningsfulle. Det er lite som inspirerer så mye som når mennesker opplever mening og mestring i livet sitt – og vi får være med på denne reisen.

Dette blir en nettverkssamling for både personlig refleksjon og utvikling, samt hva fellesskapet kan få til sammen.

Påmelding: 

Påmeldinger sendes til nettverkskonferanse@blakors.no med angivelse av arbeidssted, navn, mail, mobil, enkelt/dobbeltrom (skriv hvem du vil dele dobbeltrom med), andre opplysninger (diett o.l.). Pris for alt inkludert: kr 3300 for enkeltrom og kr 2800 for dobbeltrom.

Comments are closed.