Tusen takk!

Pyntet julebord med røde servietter og lysende stjerner

Jan Elverum, generalsekretær i Blå Kors utrykker stor takknemlighet for alle som har bidratt i julen.

Jan Elverum, generalsekretær i Blå Kors utrykker stor takknemlighet for alle som har bidratt i julen.

 

Tusen takk!

Tusen takk til alle som har bidratt til å gjøre denne jula til noe helt spesielt! Vi er takknemlige for all støtten vi har fått fra hoteller og butikksentre som har satt av plass til innsamling av julegaver til Blå Kors’ sine julearrangement, en innsamling som har pågått gjennom hele førjulstida. 

Vi takker alle som har bidratt med julegaver til våre fem MinJUL-arrangement og til julesamlinger ved flere av Blå Kors’ gatenære tiltak. Det hadde dessuten vært umulig å avvikle disse arrangementene uten stor innsats fra våre mange tidgivere. Takk til hver enkelt en av dere! 

Det er mange vi skulle nevnt spesielt: Børsparken Hotel i Oslo som ga plass til en av MinJUL-samlingene på julaften, Nordea og arrangementet «Desembertoner» som har støttet vårt Barnas Stasjon-arbeid. En særlig takk til Gjensidigestiftelsen som har støttet juletiltak over hele landet med en stor pengegave. 

Takk til alle som har støttet Blå Kors’ innsamlingskampanje i år. Vi er rørt over engasjementet og kreativiteten hos dem som har bidratt denne jula. 

Takk til alle våre ansatte som har vært på jobb i gjennom juledagene og skapt julehygge for våre beboere, brukere og pasienter. Jeg ønsker alt godt for det nye året. Velkommen til et nytt arbeidsår i Blå Kors! 

 

Med vennlig hilsen
Jan Elverum

generalsekretær

Comments are closed.