Blå Kors Barnas Stasjon + FINN = SANT

Finn.no har i år valgt ut Blå Kors Barnas Stasjon Oslo som et av tre prosjekter som skal få midler fra deres Hjerteromfond.

Blå Kors Barnas Stasjon + FINN = SANT

Anders Skoe, administrerende direktør i FINN, går løs på vegetasjonen ved Barnas Stasjon i Biermannsgate i Oslo. (Foto: Anders Blixhavn)

 

Finn.no fikk inn hele 49 søknader fra ulike tiltak som ønsket å bli en del av årets Hjerteromfond. En jury bestående av FINN-ansatte og ulike samarbeidspartnere plukket ut Barnas Stasjon og fire andre søkere. Hvilke tre prosjekter som så skulle velges ble avgjort på en tilstelning med over 100 ansatte tilstede. Og Barnas Stasjon var blant de heldige.

FINN-ansatte går løs på utemøblementet ved lokalene til Barnas Stasjon. (Foto: Anders Blixhavn)

Kombinasjonen av folk med ekte hjertevarme og gjenbruk fra FINN skal føre til prosjekter som gjør en positiv forskjell for andre, og midlene fra Hjerteromfondet skal bidra til å realisere disse prosjektene. Fondet skal gjør det enda enklere å hjelpe andre. Totalt utgjør fondet en halv million kroner som hvert år går til ulike hjelpetiltak rundt om i landet.

FINN.NO BIDRAR MED DUGNADSHJELP og en skikkelig oppgradering av uteområdet til Barnas Stasjon i Biermannsgate i Oslo. I forkant av den offisielle åpningen med Kronprinsparet ble det arrangert to dugnader hvor om lag 10 ansatte fra FINN deltok. Busker og kratt er fjernet, det er satt opp utemøbler og ny grill er på plass. Det gjenstår enda en del arbeid, som for eksempel bygging av ny terrasse. Det allikevel på Barnas Stasjon at arbeidet har kommet lengst, blant Hjerterom-prosjektene.

– VI VIL VÆRE MED på den positive kraften som finnes blant de mange FINN-brukerne. Det er så mye hjertevarme, og om vi kan være med å stimulere til at flere prosjekter realiseres, er det veldig gledelig, sier administrerende direktør i FINN, Anders Skoe. Han har også selv bidratt med dugnadshjelp.

– Vi er veldig takknemlige og stolte over at de ansatte i FINN har valgt ut Barnas Stasjon til å være med i årets Hjerteromfond. Med hjelp fra FINN får vi nå et nydelig uteområde som vil bety mye for familiene våre, sier Hanne Pedersen, avdelingsleder ved Barnas Stasjon Oslo.

Comments are closed.