Kontorene ligger i 1. etasje. Rommene og fellesområdene i trinn I ligger i 2. og 3. etasje. Hyblene i trinn II ligger i 1. og 2. etasje. Fellesrom er i 2. etasje. Det er i alt 28 rom/hybler med litt forskjellig størrelse og utforming.

 

Rommene

Rommene i trinn I er ca 15 kvm og møblert med seng, hvilestol, TV-benk, skrivebord m/stol, kjøleskap, garderobeskap. Sengen er oppredd og det er håndkle. Det er mulighet for TV og trådløs internett. To og to rom har tilgang til samme toalett og bad m/varmekabler.

Hyblene

Hyblene i trinn II er på ca 18-20 kvm, og har eget kjøkken, bad og toalett m/varmekabler, mulighet for TV og trådløst internett. Møbleringen er seng, hvilestol, TV-/videobenk, skrivebord m/stol, kjøleskap, overskap og garderobeskap. Sengen er oppredd og det er også håndkle som skiftes hver uke.

Fellesområdene

I trinn I er det tilgang til felles stue med TV, vaskerom, felles bad og toaletter, trimrom, bibliotek med PC. Her er det et fullt utstyrt kjøkken med alt nødvendig utstyr for at flere kan lage mat samtidig. Det er eget spiserom med plass til 24 personer.

I trinn II er tilgang til felles stue med TV og vaskerom. Beboere i trinn II kan bruke alle fellesrom i trinn I.

Kontordelen

Kontordelen ligger i 1. etg med resepsjon/vaktrom og kontorer. De er skjermet fra fellesområdet, men allikevel lett tilgjengelig for våre brukere.