Målet med prosjektet Diakonalt entreprenørskap er å inspirere og utruste enkeltmennesker og staber, ansatte og frivillige, i menigheter, foreninger og organisasjoner, til å utvikle flere barne- og ungdomsdiakonale tiltak rundt i Norge.

For å nå målet vil vi blant annet arrangere en rekke konferanser og arrangementer rundt i Norge de neste årene rundt temaet diakoni og entreprenørskap. 

Prosjektet er initiert av Blå Kors og arrangeres i samarbeid med Norges Kristne Råd, Kirkerådet/ Den norske Kirke, KFUK-KFUM og Metodistkirken i Norge. Denne nettsiden skal bygges ut og vi kommer fortløpende til å legge ut mer informasjon om prosjektet, kommende konferanser og ressurser til inspirasjon og utvikling av lokaldiakonien.

Den første konferansen i Diakonalt entreprenørskap ble holdt i Drammen 10. januar 2019. Kikk på videoen som oppsummerer både prosjektet og konferansen:

 

Konferanseprogramet i Drammen 10.01.19. 

Facebook-arrangementet for Drammen 10.01.19.

Presentasjonene fra Drammen 10.01.19.

 

Maria Saxegaard har en øvelse med salen mot slutten av konferansen i Drammen.

 

 

 

Spørsmål til prosjektet Diakonalt entreprenørskap kan rettes til prosjektleder Ingvild Storvoll på ingvild.storvoll@kfuk-kfum.no eller 905 55 925.