En Ganske Vanlig FotballCup på Bønes

Fotballaget til Blå Kors Steg for Steg Bergen (Foto: Adrian Grindbakken)

Gatefotballaget til Blå Kors Steg for Steg Bergen var heltente både før og etter sin Charity Shield-kamp. (Foto: Adrian Grindbakken)

 

I går ble det arrangert «En Ganske Vanlig FotballCup» på Insport Arena på Bønes i Bergen. En omfattende dugnadsinnsats fra mange gode krefter gjorde det mulig.

 

SRF (Salgs- og Reklameforeningen) Bergen og Insport Arena støtter Blå Kors Steg For Steg Bergen som tidgivere. SRF Bergen hadde gjort en rekrutteringsinnsats ved å invitere sine medlemsbedrifter til å være med, og Insport Arena ga av sin tid ved å legge til rette for bruk av den godt utstyrte spoprtshallen.

Totalt stilte 16 lag til cup. SRF sitt initiativ har i tillegg bidratt til å samle inn verdier for 100.000 kroner. Disse går uavkortet til Blå Kors Steg For Steg. Fjordkraft, Hansa Borg, Sea Cargo, Canon, Clarion Hotel og Ulriken 643 var blant bedriftene som stilte lag.

 

Også fotballaget til SRF deltok helhjertet i En Ganske Vanlig FotballCup (Foto: Adrian Grindbakken)

Også fotballaget til SRF deltok helhjertet i En Ganske Vanlig FotballCup. (Foto: Adrian Grindbakken)

 

Branns gatelag

Steg For Steg sitt gode samarbeid med Branns gatelag resulterte i en «Charity Shield»-finale. Gatelaget stilte også opp med lisensierte dommere til cupen.
Tony Ågotnes var speaker. Han var samtidig fullt opptatt med å spille inn sin faste podcast «Hordalandsfotball» . Her var det mulig for flere av deltagerne å si litt om det å være tidgiver, om fotball som et bidrag i tilfriskningen og viktigheten av både bedrifters og enkeltpersoners sosiale engasjement.

 

Sosial ramme

Det ble en solid sosial ramme rundt cupen med servering av kaffe, vafler og «mixed zone» hvor alle som deltok kunne stille med stands og mingle. Her var det også tidgiver-aktiviteter i form av lagfotografering, minisessions med muskelterapi. Også ble det Olden-vann til alle takket være Hansa Borg!
– Dette ble en flott dag med gode aktiviteter for mennesker i utfordrende livssituasjoner, kommenterte leder av Blå Kors Steg for Steg på landsplan, Stig Søderstrøm. – Vi setter stor pris på SRF som har maktet å engasjere bedrifter og enkeltmennesker til å være tidgivere for Blå Kors. Denne fotballcupen har organisert en innsamling til Blå Kors, men også skapt holdningsendringer og evnet å bygge samarbeid og nettverk, sa Søderstrøm.

 

Blå Kors' Stig Søderstrøm overrekker vinnertrofeet til Sea Cargo-laget. (Foto: Adrian Grindbakken)

Blå Kors’ Stig Søderstrøm overrekker vinnertrofeet til Sea Cargo-laget. (Foto: Adrian Grindbakken)

 

Resultatservice

Så til sluttresultatene: Hovedfinalen mellom Sea Cargo og Sølvrev AS endte 6 (eller var det 7?) – 3 til Sea Cargo, mens Charity Shield-kampen mellom Gatelaget Brann og Steg for Steg Bergen endte 3 – 1 i Gatelagets favør. Alle lagene kunne gratulere hverandre med helhjertet innsats på fotballbanen!

Comments are closed.