Flere vil på ferie med Blå Kors

Arbeidet som Blå Kors driver gjennom Blå Kors Ferier er i vekst, og Bianca Nilsen har tiltrådt for å styrke staben.

Antallet familier som søker til Blå Kors’ ferietilbud øker. Heldigvis øker også mulighetene for å tilby ferieopphold – inkludert i vinterferien.

 

AV IVAR EIDSAA TEKST OG FOTO

Blå Kors Ferier må styrke staben for å holde tritt med arbeidsoppgavene. Bianca Nilsen har derfor nylig tiltrådt som ny ferie- og aktivitetskoordinator:

– Arbeidet vårt er i vekst. Vi kan i år gi langt flere barnefamilier et ferieopphold, forteller hun.

Som ferie- og aktivitetskoordinator får Bianca Nilsen ansvaret for å organisere størstedelen av de ulike feriene som skal gjennomføres i år, og hun reiser også med på feriene sammen med feriegjestene og tidgiverne (les: de frivillige).

Nilsen har ansvaret for de mange tidgiverne som deltar på feriene, samt at hun har overoppsyn med lagerbeholdning og utstyr som benyttes.
Hun forteller om travle dager. Allerede tidlig på nyåret var planleggingen av de mange ferietilbudene i gang.
– Den første ferien i år finner sted denne uka når 47 gjester og tidgivere reiser til Gautestad Kurs- og Misjonssenter i Evje kommune, forteller hun. – Da blir det en uke spekket med gode aktiviteter og fellesskap, sier Nilsen.
Blå Kors Ferier legger stor vekt på å tilby kvalitet for deltakerne som er med, med fokus på et godt og inkluderende miljø.

– Vi ønsker å gi gode opplevelser i trygge og forutsigbare rammer til barn og voksne. Tidgiverne spiller en viktig rolle, og vi har vært så heldige at vi har en stor gjeng som har vært med år etter år. Tidgiverne er åpne og rause og gir av seg selv. De er med på å sikre den kvaliteten vi ønsker å møte deltakerne med, understreker Bianca Nilsen.

Comments are closed.