Klare for Blå Kors-ferier

Her er syv av de 14 tidgiverne som blir med under de to ferieukene på Sørlandets Folkehøgskole i år. Bak fra venstre: Monica Urdalen, Tom Jørgen og Robert Gimre. Foran fra venstre: Cecilie Randeel, Birgit Eliassen, Siv Strømstad og Bianca Nilsen. (Foto: Ivar Eidsaa)

 

– Vi er klare, og vi gleder oss. Bianca Nilsen og 13-14 tidgivere i Blå Kors Ferier tar denne uka i mot gjester til Sørlandets Folkehøgskole for noen uforglemmelige og opplevelsesrike feriedager.

 

AV IVAR EIDSAA

 

Blå Kors Ferier inviterer også i år til to ferieuker ved Sørlandets Folkehøgskole på Birkeland. Den første ferieuka går denne uka, fra mandag 2. juli til og med lørdag 7. juli, og den andre fra mandag 30. juli til og med lørdag 4. august.

 

– VI OVERNATTER på Sørlandet Folkehøgskole og spiser frokost, lunsj, middag og kveldsmat i skolens kantine. Vi drar på en rekke ulike utflukter rundt om i Agder og besøker blant annet Kristiansand Dyrepark. På Birkeland er det flotte naturområder og mange er med på småturer i nærområdet i løpet av ferien, forteller Bianca Nilsen. – Vi legger til rette for at barn og ungdom skal få opplevelser sammen med sine foresatte, opplevelser av å skape ferien sammen. Vi som er med som tidgivere holder oversikten på praktiske gjøremål og er der som en støtte og hjelp under feriedagene.

 

FLERE AV TIDGIVERNE har med egne barn under feriedagene:

– Det er fordi barn også kan være gode miljøfaktorer, sier Bianca.

Flere av tidgiverne blir med på begge ukene:

– Vi har med en fin gjeng. Flere av dem var med i fjor, og har takket ja til å bli med i år. Mange av dem bruker av sin egen ferie for å være med. Noen er sågar med på begge ferieukene, sier Nilsen.

Det er 39 feriedeltakere med på Blå Kors-ferie denne uka, og 37 er påmeldt til den andre uka.

 

 

 

Comments are closed.