Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Digital temakveld: Om selvfølelse og skam

12. januar 2022 @ 18:00 - 19:15

Lav selvfølelse og overdreven skam er sentralt hos mange av de som tar kontakt med Blå Kors kompasset. På denne digitale temakvelden vil vi snakke om:

  • Hva er selvfølelse og skam
  • Fire egenskaper ved skam som gjør dette til en trøblete følelse
  • Gammel skam – tre typer skam som er vanlig når man har vokst opp med rus i familien
  • Skammens kompass – fire vanlige måter å håndtere skam på når følelsen blir for sterk

Målet med kvelden er å gi økt forståelse av hvordan problemer med selvfølelse og skam kan henge sammen med alkohol eller annen rus i familien. Vi ønsker også å belyse hvordan skam er knyttet til relasjoner. Ikke minst håper vi temakvelden kan bidra til at du føler deg litt mindre alene i møte med denne vonde følelsen.

Det er mulig å stille spørsmål underveis. Vi har ikke tillatelse til å bruke chatten i Teams, men du kan spørre om ting muntlig eller ved å sende SMS til 457 23 031 (Lars).

Under temakvelden vil brukernavnet ditt være synlig for de andre deltakerne. Om du vil være mest mulig anonym kan du delta som gjest. I så fall logger du deg av Teams før du går inn på linken til arrangementet.

Temakvelden ledes av terapeutene Øyvind Bjørkum og Lars Årvåg-Amundsen. Arrangementet er for alle fra 13-35 år som har vokst opp med alkohol- eller andre rusproblemer i familien. Du velger selv om du vil delta aktivt eller bare lytte.

Påmelding: Vi prøver denne gangen ut en litt mer automatisk påmelding. Fra 22. desember til og med 12. januar kan du sende en tom mail til kompasset.netterapi@blakors.no, så får du automatisk en mail med link til arrangementet. Skriv gjerne Temakveld i tittelfeltet. Alternativt kan du melde deg på ved å sende en mail til oyvind.bjorkum@blakors.no.

Vel møtt!

Detaljer

Dato:
12. januar 2022
Tid
18:00 - 19:15

Sted

Digitalt

Arrangør

Blå Kors kompasset Oslo