Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Digital temakveld: Skam og selvfølelse

5. oktober 2022 @ 18:00 - 19:15

Lav selvfølelse og overdreven skam er sentralt hos mange av de som tar kontakt med Blå Kors kompasset. På denne temakvelden vil vi snakke om:

  • Hva er selvfølelse og skam
  • Fire egenskaper ved skam som gjør dette til en trøblete følelse
  • Gammel skam – tre typer skam som er vanlig når man har vokst opp med rus i familien
  • Skammens kompass – fire måter vi mennesker demper/unngår følelsen skam på
  • Hva kan hjelpe i møte med sterk skam

Temakvelden ledes av terapeutene Øyvind Bjørkum og Lars Årvåg-Amundsen. Denne gangen har vi også med oss representanter fra brukerrådet ved Blå Kors kompasset, Oslo. Brukerrådet består av unge som har eller har hatt et tilbud i Blå Kors kompasset.

Målet med kvelden er å gi økt forståelse av hvordan problemer med selvfølelse og skam kan henge sammen med alkohol eller annen rus i familien. Vi ønsker også å belyse hvordan skam er knyttet til relasjoner. Ikke minst håper vi temakvelden kan bidra til at du føler deg litt mindre alene i møte med denne vonde følelsen.

Du velger selv om du vil delta aktivt eller bare lytte. Vi anbefaler å ha av kamera og mikrofon. Det er mulig å stille spørsmål ved å skru på kamera og mikrofon eller ved å sende en SMS til 457 23 031 (Lars).

Temakvelden foregår på Teams. Under arrangementet vil brukernavnet ditt være synlig for de andre deltakerne. Om du vil være mest mulig anonym kan du delta som gjest. I så fall logger du deg av teams-kontoen din før du går inn på linken til arrangementet.

Påmelding: Send en tom mail til kompasset.netterapi@blakors.no, så får du automatisk en mail med link til arrangementet. Skriv gjerne Temakveld i tittelfeltet. Om du lurer på noe eller ikke mottar automatisk svar kan du også melde deg på ved å sende en mail til oyvind.bjorkum@blakors.no.

 

Velkommen!

Detaljer

Dato:
5. oktober 2022
Tid
18:00 - 19:15

Sted

Digitalt