Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Temakveld i Trondheim: Jul og høytid

15. november 2023 @ 18:00 20:00

Mange av de unge som kommer til kompasset kjenner på blandede følelser i forbindelse med feiring av høytid. Mange gruer seg til både jul og advent, noe som kan være vanskelig når så mange andre gleder seg. Veldig mange har vanskelige erfaringer i familien knyttet til julefeiringen, og ofte kan feiringen fortsatt være preget av foreldres alkoholinntak.

Vi skal snakke om mange av de spørsmålene og problemstillingene som dukker opp – «kan jeg la være å dra hjem til jul?», «jeg ønsker bare at de ikke drikker på julaften, hvordan skal jeg få til det?», «hvordan kan jeg skape nye, gode minner for meg selv?». 

Du kan komme på temakvelden og lytte til samtalen, og om du ønsker det også stille spørsmål. Send oss gjerne spørsmål på forhånd om ønsker spørsmål besvart. Du kan sende spørsmål direkte til oss som jobber ved kompasset eller til epostadressen under. 

Kvelden er for unge mellom 13 og 35 år som har vokst opp i en familie med alkohol- eller andre rusproblemer. Ta gjerne med deg en venn eller kjæreste. 
Det blir servert tapas til alle som kommer.

Vi ønsker påmelding innen 12/11 til maria.ryen@blakors.no 

Hjertelig velkommen! Kontaktinformasjon ved spørsmål: Maria Soot-Ryen, epost: maria.ryen@blakors.no / tlf 404 36 016

Blå Kors kompasset Trondheim

Erling Skakkesgt 66