Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Temakveld med Veronica Fjeld hos Blå Kors kompasset Sandnes

9. november 2021 @ 18:00

En kvinne står med lilla hettegenser med hendene i lomma og ler

Veronica Simoné Fjeld har i en årrekke jobbet i TV-Vest som reporter og programleder. Hun har stått på scenen med forestillingen NATURLIGvis, gitt ut boken «Du er fantastisk» og er aktiv i sosiale medier som Yummymummy hvor hun har markert seg med en god kombinasjon av humor og alvor.

Tirsdag 9. november kommer hun på besøk til Blå Kors kompasset og tar plass i sofaen for en samtale om erfaringer og opplevelser knyttet til det å ha en mor med alkoholproblemer. Dette har i ulike faser gitt belastninger og utfordringer som har preget livet.

I samtale med en terapeut fra Kompasset og en representant fra brukerrådet blir det en samtale om det som har vært hjelpsomt og det som har vært vanskelig. Hun har tidligere vært åpen om sine opplevelser som pårørende både på scene og i sosiale medier, og vil dele hvordan det å være åpen har blitt mottatt av andre mennesker.

Temakveldene våre er åpne for alle fra 13 til 35 år, som har vokst opp i en familie med alkohol- eller andre rusproblemer. Du velger selv om du vil lytte eller om du vil delta i samtalen. Du er velkommen til å ta med deg en venn om du ønsker det og vi trenger ingen påmelding.

Detaljer

Dato:
9. november 2021
Tid
18:00
Kategori for Arrangement:

Sted

Blå Kors kompasset Sandnes
Langgata 10
Sandnes, Norge
+ Google-kart
Telefon:
995 66 222

Arrangør

Blå Kors kompasset Sandnes
Telefon:
995 66 222