Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Temakveld: «Om selvfølelse og skam»

8. november 2021 @ 18:00 - 20:00

Blå Kors kompasset Oslo ønsker velkommen til første fysiske temakveld etter korona. Temakvelden holdes av psykologspesialist Øyvind Bjørkum i samarbeid med to representanter fra brukerrådet i Oslo.

Lav selvfølelse og overdreven skam er sentralt hos mange som har vokst opp med alkohol eller annen rus i familien. På denne temakvelden forteller vi først om hva selvfølelse og skam er og hvordan disse fenomenene henger sammen. Deretter ser vi nærmere på følelsen skam. Dette er en hemmende følelse som gir en opplevelse av at vi mangler verdi i egne eller andres øyne. Vi snakker om hva følelsen gjør med oss og hva vi gjør for å unngå den når den blir for sterk. Videre snakker vi om fem ulike former for skam som er vanlig når man har vokst opp med rus i familien. Vi vil også snakke om hvordan man kan håndtere skam i og utenfor terapirommet.

Temakvelden er for alle fra 13-35 år som har vokst opp med alkohol eller annen rus i familien. Du velger selv om du vil komme med spørsmål eller bare lytte. Du er velkommen til å ta med deg en venn om du ønsker det.

Praktisk info: Temakvelden er gratis og krever ikke påmelding. Møt opp utenfor hovedinngangen til Blå Kors mellom ti på seks og seks, en av oss står da nede og slipper inn gjennom dørene. Dersom det ikke er noen der når du kommer kan du ringe/melde oss på tlf. 474 96 111, så skal vi få deg inn.

Vel møtt!

 

Detaljer

Dato:
8. november 2021
Tid
18:00 - 20:00
Kategori for Arrangement:

Sted

Blå Kors kompasset Oslo
Storgata 38
Oslo, Norge

Arrangør

Blå Kors kompasset Oslo