Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Digital temakveld: «Høytider og ferie»

17. november 2021 @ 18:00 - 19:15

Butikkene har for lenge siden hentet frem julepynt og mange opplever at jula nærmer seg.  Flere av dere som har vokst opp med rus i familien kan oppleve stressreaksjoner når høytider nærmer seg – spesielt jula. Man kan komme til å grue seg til høytiden i stedet for å glede seg. Det å grue seg til noe som så mange andre gleder seg til kan i seg selv være veldig vanskelig.   Mange kan også kjenne på et stress i forhold til at dem de skal være sammen med i høytiden kan komme til å drikke alkohol. Vi kommer i denne temakvelden inn på høytider generelt, men vil nok snakke mest om jula som er den høytiden som står nærmest i tid.

Vi vil komme inn på vanlige reaksjoner på høytider og ferier når en har vokst opp med rus i familien.

Temakvelden vil bli gjennomført via Teams. Du får lenke til temakvelden ved å sende en e-post til den som står oppgitt for påmelding til arrangementet. Ditt navn vil være synlig for de andre deltakerne.

Påmelding: cathrine.dahle@blakors.no

Temakveldene våre er for alle fra 13-35 år, som har vokst opp i en familie med alkohol- eller andre rusproblemer. Du er velkommen og du velger selv om du vil lytte, eller om du vil delta i samtalen.

Detaljer

Dato:
17. november 2021
Tid
18:00 - 19:15
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:

Sted

Nettmøte

Arrangør

Blå Kors kompasset Lillehammer