Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Digital temakveld: Kompasset-rådet

15. september 2021 @ 18:00 - 19:15

Etter modell fra NRK P3 sitt «Lørdagsråd», inviterer vi til en temakveld hvor Kompasset-rådet vil gi sine svar, erfaringer, refleksjoner og råd på dine spørsmål, problembeskrivelser, dilemma eller tema du spiller inn.

Kompasset-rådet er et godt kvalifisert råd bestående av de unge i Brukerrådet fra Blå Kors kompasset Sandnes og en av Kompassets terapeuter. Brukerrådet er unge som har eller har hatt et tilbud i Kompasset og som selv har vokst opp i en familie med alkohol eller andre rusproblemer.

I tiden frem til og med 14. september kan du sende inn spørsmål, problembeskrivelser eller tema som du ønsker at Kompasset-rådet skal snakke om på temakvelden, det vil også bli mulighet for å sende inn spørsmål under selve temakvelden i møte-chatten. Du kan sende inn ditt spørsmål til avdelingsleder og psykolog Håkon på e-post: hakon.hauge.johnsen@blakors.no, eller du kan få din terapeut til å videreformidle ditt spørsmål.

Temakvelden vil bli gjennomført via Teams. Du får lenke til temakvelden ved å sende en e-post til hakon.hauge.johnsen@blakors.no. Ditt navn vil være synlig for de andre deltakerne.

Temakveldene våre er for alle fra 13 til 35 år, som har vokst opp i en familie med alkohol- eller andre rusproblemer. Du er velkommen – og du velger selv om du bare vil lytte eller om du vil delta i samtalen.

Detaljer

Dato:
15. september 2021
Tid
18:00 - 19:15
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
,

Sted

Nettmøte

Arrangør

Blå Kors kompasset Sandnes
Telefon:
995 66 222