Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Temakveld: Det å være i en parrelasjon

6. mai @ 18:00 - 20:00

Temaet denne kvelden vil handle om det å være i en parrelasjon.

Oppveksten i en familie med alkohol- eller andre rusproblemer, gir ofte erfaringer med å være utrygg eller kjenne ubehag i de næreste relasjonene. Hvordan blir det da å forholde seg til nye relasjoner? Mange strever med å våge å bli nær noen igjen, og tro på at man evner å få det til å fungere. Andre kan streve med å være i en parrelasjon, og trenge lengre tid for å kjenne seg trygg, våge å stole på den andre og danne et bånd av tillit.

Aktuelle tema knyttet til å være i, eller ikke være i et parforhold, blir løftet frem gjennom samtale mellom unge i Brukerrådet i Sandnes og en terapeut. Brukerrådet er unge som har eller har hatt et tilbud i Blå Kors Kompasset, og som selv har vokst opp i en familie med alkohol eller andre rusproblemer. De ønsker å dele erfaringer og betraktninger med flere, da dette er noe som opptar mange.

Temakveldene våre er for alle fra 13 til 35 år, som har vokst opp i en familie med alkohol- eller andre rusproblemer. Du er velkommen og du velger selv om du vil lytte eller om du vil delta i samtalen.

NB! Det blir avgjort senere om temakvelden blir i Blå Kors Kompasset Sandnes sine lokaler eller avviklet som nettmøte avhengig av smittesituasjonen. Info om dette kommer her på nettsiden.

Detaljer

Dato:
6. mai
Tid
18:00 - 20:00
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
,

Sted

Blå Kors Kompasset Sandnes
Langgata 10
Sandnes, Norge
+ Google-kart
Telefon:
995 66 222

Arrangør

Blå Kors Kompasset Sandnes
Telefon:
995 66 222