Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Temakveld på nett: Kompasset-rådet

25. februar @ 18:00 - 20:00

Etter modell fra NRK P3 sitt “Lørdagsråd”, inviterer vi til en temakveld hvor Kompasset-rådet vil gi sine svar, erfaringer, refleksjoner og råd på spørsmål, problembeskrivelser, dilemma eller tema du spiller inn.

Kompasset-rådet er et godt kvalifisert råd bestående av de unge i Brukerrådet i Sandnes og en av Kompassets erfarne terapeuter. Brukerrådet er unge som har eller har hatt et tilbud i Kompasset, og som selv har vokst opp i en familie med alkohol eller andre rusproblemer.

I tiden frem til og med 24. februar kan du sende inn spørsmål, problembeskrivelser eller tema som du ønsker at Kompasset-rådet skal snakke om på temakvelden. Alle tema behandles anonymt og du kan sende inn ditt spørsmål til avd.leder og psykolog Håkon på e-post hakon.hauge.johnsen@blakors.no, eller du kan få videreformidlet ditt spørsmål via din terapeut.

Temakvelden vil bli gjennomført via teams. Du får lenke til temakvelden ved å sende en e-post til hakon.hauge.johnsen@blakors.no. Ditt navn vil være synlig for de andre deltakerne.

Temakveldene våre er for alle fra 13 til 35 år, som har vokst opp i en familie med alkohol- eller andre rusproblemer.

Du er velkommen og du velger selv om du vil lytte, eller om du vil delta i samtalen.

Detaljer

Dato:
25. februar
Tid
18:00 - 20:00
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:

Arrangør

Blå Kors Kompasset Sandnes
Telefon:
995 66 222