Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Temakveld på nett: «Relasjoner»

12. mai @ 19:00 - 20:15

Temakvelden er åpen for vår målgruppe som er unge mellom 13-35 år, og som har vokst opp med rus i familien. Dvs at den er åpen for deg som vurderer å søke hjelp hos Blå Kors Kompasset, deg som nå er i behandling hos Kompasset og deg som har gått til Kompasset tidligere. Dersom du ønsker å være med på denne temakvelden så kan du få tilsendt link ved å sende e-mail til: cathrine.dahle@blakors.no

Et svært viktig tema for mange som har vokst opp med rusproblemer i familien er vansker i relasjoner til andre mennesker – både venner, familie og også tidvis jobbrelasjoner. Mange som er oppvokst med rusproblemer i familien forteller om problemer i relasjoner til andre. Man kan ha trøbbel med å få tillit til andre, vanskeligheter med å stole på. Det kan være vanskelig å forholde seg til nærhet, og en kan ha stort behov for å ha kontroll også i relasjoner til andre.

Du som melder deg på er velkommen til å være aktiv underveis. Da kan du enten slå på kamera og lyd, eller du kan bruke chatten og skrive inn spørsmålet ditt.

OBS! Det er ikke mulig å være helt anonym under temakvelder på nett.

Detaljer

Dato:
12. mai
Tid
19:00 - 20:15

Sted

Blå Kors Kompasset Lillehammer
Elvegata 19
Lillehammer, Norway

Arrangør

Blå Kors Kompasset Lillehammer