Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Temakveld på nett: «Utfordringer i søskenforhold når man har vokst opp med rus»

14. april @ 19:00 - 20:15

Temakvelden er åpen for vår målgruppe som er unge mellom 13-35 år, og som har vokst opp med rus i familien. Dvs at den er åpen for deg som vurderer å søke hjelp hos Blå Kors Kompasset, deg som nå er i behandling hos Kompasset og deg som har gått til Kompasset tidligere. Dersom du ønsker å være med på denne temakvelden så kan du få tilsendt link ved å sende e-mail til: cathrine.dahle@blakors.no

Søsken som har vokst opp i samme familien kan ha svært ulike reaksjoner på sin oppvekst. De kan ha ulike opplevelser av oppveksten, de kan oppfatte alvorlighetsgrad svært forskjellig, og de kan ha ulik kontakt med den som har hatt rusproblemer eller som fremdeles ruser seg.

Noen søsken kan oppleve det som problematisk dersom en eller flere søsken bryter kontakten med foreldre/søsken som ruser seg, mens andre søsken holder kontakten. Vi skal snakke om ulike dilemma og årsak til at mange søsken kan ha ulik opplevelse og oppfatning av sin oppvekst med rus.

Du som melder deg på er velkommen til å være aktive underveis. Da kan du enten slå på kamera og lyd, eller du kan bruke chatten og skrive inn spørsmålet ditt.

OBS! Det er ikke mulig å være helt anonym under temakvelder på nett.

Detaljer

Dato:
14. april
Tid
19:00 - 20:15

Sted

Blå Kors Kompasset Lillehammer
Elvegata 19
Lillehammer, Norway

Arrangør

Blå Kors Kompasset Lillehammer