Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Temakvelder i Sandnes

17. september @ 18:00 - 20:00

Gratis

Snart er det klart for nye temakvelder i Sandnes! Mer informasjon kommer fortløpende som datoene nærmer seg. Første temakveld er torsdag 17. september klokken 18:00.

 

Vi får besøk av psykologspesialist Henning Mohaupt fra Stiftelsen Alternativ til vold (ATV). I mange familier der det er problemer med alkohol, er det oftere enn i andre familier også voldsproblematikk, enten den er psykisk, fysisk eller materiell. Henning Mohaupt har arbeidet med både voldsutsatte og voldsutøvere i en årrekke og vil på denne temakvelden snakke om voldens virkninger på kort og lang sikt, og hvordan dette kan prege overgangen til et liv som ung voksen.

 

Neste temakvelder:

15. oktober klokken 18:00 (informasjon kommer).
10. november klokken 18:00 (informasjon kommer).

 

Temakveldene ved Blå Kors Kompasset Sandnes er for alle fra 14-35 år, som har vokst opp i en familie med alkohol- eller andre rusproblemer. Du er velkommen og du velger selv om du vil lytte, eller om du vil delta i samtalen. Ta gjerne med deg en venn/kjæreste hvis du vil. Ingen påmelding, det er bare å møte opp. Vi vil ivareta gjeldene hensyn til smittevern. Vask/sprit hender ved ankomst, hold en meters avstand og dersom du har symptom på luftveisinfeksjon holder du deg hjemme.

Detaljer

Dato:
17. september
Tid
18:00 - 20:00
Kostnad:
Gratis

Sted

Langgata 10
Langgata 10
Sandnes, 4306 Norge
+ Google-kart
Telefon:
995 66 222