Våre samarbeidspartnere

 

Her kan du lese om Blå Kors’ samarbeidspartnere og våre samarbeidsprosjekt.

 


Thorsen Biovital ble samarbeidspartner med Blå Kors i 2018. Fokuset i samarbeidet er å gi barn og unge en tryggere oppvekst gjennom ulike forbyggende prosjekter som Blå Kors Barnas Stasjon og Home Start Familiekontakten Blå Kors. Gjennom sine forhandlernettverk ønsker Thorsen Biovital å vise sitt samfunnsansvar og gjennom produktkampanjer bygge kunnskap og engasjere sine salonger og kunder til en innsats for sårbare barn og unge.

Les mer om Thorsen Biovital her.


Nordea innledet et samarbeid med Blå Kors i 2017 i tilknytning til Nordeas julekonsert Desembertoner. Desembertoner er julekonserter som gir hele Norges befolkning muligheten til å oppleve noen av landets beste artister. I tilknytning til konsertene samles det inn en pengegave til et sosialt formål. I 2017 og 2018 har pengegaven gått til Blå Kors Barnas Stasjon i Oslo. Blå Kors Barnas Stasjon er et tilbud til småbarnsfamilier i sårbare livssituasjoner. Dette er et lavterskeltilbud og betyr at alle som har et ønske om å skape en endring for sitt barn og sin familie kan benytte seg av tilbudet som er helt gratis.

Les mer om Nordea her.


Flere av aktivitetene EnterCard engasjerer seg i, har fokus på barn og ungdom. Det gjelder for eksempel «Min JUL»: Sammen med Blå Kors arrangerer EnterCard juleverksted for barn, lager julegrøt, deler ut gaver og bistår med forberedelser til julaften. I forkant pakker EnterCard-medarbeiderne julegaver og lager godteriposer til barna. EnterCard-ansatte har, i samarbeid med juniorverdensmester Aryan Tari, også arrangert sjakksamlinger for unge hos Blå Kors, og bistått som tidgivere gjennom Blå Kors Steg for Steg.

Her kan du lese mer om EnterCard.