Tidgiver-event på Karl Johan

Lørdag 2. juli er det Tidgiver-event i Oslo.

I morgen klokken 12-14 er det klart for Tidgiver-event på Karl Johan i Oslo. Der kan du møte Tidgiver-jentene Eirin og Maria. Jørn Hoel stiller som konfransier og trubadur. Er du i Oslo denne dagen, bør du definitivt ta turen til Egertorget.

I forbindelse med Tidgiver-kampanjen startet friluftslivstudentene Eirin Toppen og Maria Erichsen å gå fra Nordkapp til Lindesnes 1. april. Jentene gir dermed omlag 3600 timer som Tidgivere til Blå Kors.  De jakter på nye Tidgivere og får dermed selv testet det å være Tidgiver. Du kan følge jentene på Instagram og Snapchat. Nå har du mulighet til å møte dem i Oslo.  Lørdag 2. juli klokken 12-14 blir det Tidgiver-event på Karl Johan. Jørn Hoel vil lede oss igjennom noen sanger, intervju med Tidgiver-jentene og informere om Blå Kors sitt arbeid. Det blir også servert smaksprøver på nygrillet laks.

Et av målene til Tidgiver-jentene er å vise at friluftsliv er for alle og bidra til at dem som ikke kommer seg ut så ofte skal få oppleve gleden med naturopplevelser. De ønsker å tilrettelegge for at mennesker møter hverandre og gjør noe sammen og bidra til en «trygg utforskning» av sosiale utfordringer og barrierer som mange brukere av Blå Kors opplever, f.eks sosial angst.

Tiden sammen med mennesker er det mest verdifulle og dyrebare et menneske har, uansett bakgrunn. Hver dag møter Blå Kors mennesker som har ett stort ønske; et helt vanlig liv. Derfor søker vi nå Tidgivere som kan gi A4-tid til andre mennesker. Faktisk har Blå Kors nesten like mange Tidgivere som ansatte og hver eneste dag utgjør de en forskjell.

– Våre Tidgivere er viktige for at Blå Kors skal kunne tilby det vi gjør i dag. Med hjerte, kunnskap og kraft hjelper de oss å skape muligheter for mestring og mening for mennesker som trenger det, sier Jan Elverum, generalsekretær i Blå Kors.

Har du ikke mulighet til å være på Karl Johan på lørdag? Det kommer nye muligheter. 18. juli er det Tidgiver-fest i Arendal og 23. juli i Kristiansand.

Les også: Tidgivere skapte Blå Kors-fest i Trondheim

Comments are closed.