Velkommen, Monita!

Monita Skaali er fra 1. mai den nye daglige lederen for BKU. Kaffekoppen hennes røper en viktig ting: Hun er en stor Marvel-fan! (Foto: Steinar Glimsdal)

Monita Skaali blir den nye lederen for Blå Kors Ung etter Catherine Hessen som etter hvert slutter ved hovedkontoret til Blå Kors for å konsentrere seg om BKU-arbeidet i Ålesund.Monita Marie Skaali (39) begynner som daglig leder i BKU fra 1. mai, men prøver å være med på møter og treff så mye som mulig før det. Monita bor i Fet sammen med mann Sigmund og to barn, en jente på 12 og en gutt på 8.

Hun har det siste halvannet året vært nettverkskoordinator for Blå Kors Steg for Steg i Oslo. Tidligere jobba Monita hos NAV (med økonomisk rådgiving og forvaltning), og hun har jobba i det kommunale barne- og ungdomsarbeidet i Skedsmo kommune.

– Motivasjonen min er skyhøy for dette, sier Monita med et smil.

– Det er ingenting som er mer givende enn å jobbe for og med unge mennesker! Jeg vil i første omgang prioritere å reise rundt til alle BKU-gruppene for å lære og for å bli kjent. Jeg ser et enormt potensiale både nasjonalt og lokalt for BKU. Forebygging er enormt viktig. Det er det som endrer verden!

Monita er instruktør i Fet Svømmeklubb på fritida. Hun tar seg også tid til å studere sikkerhet og beredskapsledelse ved Høgskolen i Innlandet på Rena.

Hjertelig velkommen til BKU, Monita – og tusen takk for alt du har gjort og gjør for BKU, Catherine!

Comments are closed.