Det er ingen selvfølge at noen ordner bursdagsgave


To-tre barn i hver klasse opplever alkohol- og rusmisbruk hjemme. Mange av dem kommer i bursdagsfest med gaver de har ordnet selv. Blå Kors hjelper barn og unge i sårbare livssituasjoner – det kan du også.

Gir du en gave til Blå Kors blir du Blå Kors Venn. Du bidrar til å skape et vendepunkt i menneskers liv, en vei ut av problemer knyttet til alkohol, rus, psykiske lidelser og mobbing. Din støtte gjør en forskjell for barn og unge i sårbare livssituasjoner.

 

Det er flere måter du kan hjelpe på.

Gi en gave

Din gave vil være til stor hjelp i vårt arbeid med mennesker som drømmer om en bedre fremtid. Det er enkelt å bidra. Du velger selv beløp.

 


Bli Blå Kors-medlem

Som medlem i Blå Kors er du med på å gi de stemmeløse en tydelig røst i det offentlige rom. Du kan bidra til å forandre livet til noen.

 


Bedriftssamarbeid

I Blå Kors ønsker vi et aktivt og nært samarbeid med næringslivet. Vi ønsker at det skapes verdier og utvikling for den enkelte bedrift.

Bli fast giver

Faste gaver betyr mye for oss og utgjør en stor forskjell for dem vi hjelper. Det gjør det lettere å få mest mulig ut av hver krone.

 


Testamentarisk gave

Du kan bety noe for en som trenger det – også når du er borte. Din viktigste arving kan faktisk være en du aldri har møtt.

 


Minnegave

Mange velger, midt i det meningsløse, å hedre minnet til en kjær person ved å gi en gave til mennesker som trenger støtte i en vanskelig tid.