Gjør en forskjell for barn og unge!

Blå Kors jobber for at barn og unge skal finne styrken i seg selv, og at familier som strever skal få til det beste for barna sine. Dette gjør vi ved å støtte foreldre i rollen sin, tilby terapi, veiledning og gode felleskap for unge, og ved å legge til rette for at familier får gode og trygge opplevelser sammen. Din faste støtte skaper en viktig forutsigbarhet i arbeidet!

Takk for at du melder deg som fast giver og blir Blå Kors Venn!
De fleste av tilbudene våre er gratis og tilgjengelige hele året, også i ferieukene. Derfor trenger vi din støtte. Bli fastgiver i Blå Kors og bidra til at flere familier, barn og unge får den støtten de trenger!

Fast giver på SMS

Send SMS til 2210 med kodeord BK VENN FAST. Da gir du kr 250 pr. mnd.

Fast giver gjennom avtalegiro

Du kan også bli fastgiver ved å fylle ut skjemaet på denne siden. I skjemaet får du mulighet til å velge avtalegiro som betalingsløsning. Denne løsningen gjør det mulig for Blå Kors å spare kostnader, slik at så mye som mulig av din støtte går til tilbudet. Velger du avtalegiro, minner vi deg på å tilpasse ditt maksbeløp i banken. Avtalegiro tar opptil to måneder før den blir aktivert. Frem til avtalen er aktiv, mottar du en giro i posten.

 

Skattefradrag

For å få skattefradrag må du ha gitt minst kr. 500 i løpet av året, og ditt fødselsnummer må være registrert i vår database. Ved å oppgi ditt personnummer samtykker du til at Blå Kors oppbevarer dette til bruk for kommende års skattemelding. Du kan når som helst gi beskjed om endringer ved å kontakte oss på giver@blakors.no.

 

Kontakt oss:

Lina Halvorsen
E-post: giver@blakors.no
Mobil: (+47) 482 11 546

Bli fast giver

* feltene må fylles ut