Gi barn og unge en ferie å se frem til!


Det er ingen selvfølge å glede seg til ferien. For barn som vokser opp i familier som strever, kan ferieukene bli lange. Når skolen slutter, forsvinner et fast og trygt holdepunkt i hverdagen.

Blå Kors har tilbud for familier som ønsker det beste for barna sine, men ikke har råd eller kapasitet til å få til en ferie selv. Din støtte gjør at flere kan få en god og trygg ferieopplevelse!

Les mer om noen av Blå Kors’ hjelpetilbud her.

Gi på SMS!

En enkel måte du kan støtte arbeidet på, er ved å sende en SMS med kodeord BK FERIER til 2210.
Da gir du 200 kroner.

Gi på VIPPS!

Eller gi din sommergave ved å vippse valgfritt beløp til 13130.

Vår gavekonto

Du kan også bruke vårt kontonummer 3201.52.74165. Merk din gave med “Blå Kors feriearbeid”

Skattefradrag

Gir du samlet minst 500 kroner i gaver til Blå Kors i løpet av et inntektsår kan du trekke dette fra på skatten. Du kan maksimalt få skattefradrag for 40.000 kroner til frivillige organisasjoner. Da har du spart 9.600 kroner i skatt dette året. For å kunne rapportere dine gaver til skattemyndighetene, trenger vi ditt personnummer.

Takkekort

Vi sender ikke takkebrev per post, da vi som deg er opptatt av mest mulig av bidraget skal gå til formålet.

Tusen takk!

 

Kontakt oss:

 

 

Kathrine Lygren Toppe
E-post: giver@blakors.no
Mobil: (+47) 996 07 654

Gi en gave NÅ:

* feltene må fylles ut

Blå Kors lagrer din kontaktinformasjon i databasen Tindra til statistiske formål. Du blir ikke kontaktet av Blå Kors, dersom du ikke huker av for at du ønsker dette. Du kan når som helst be om å bli anonymisert, eller be om innsyn i det som er lagret om deg. Kontakt oss på giver@blakors.no ved slike henvendelser, og om du ønsker å endre din kontaktform med oss.