Bli Blå Kors Venn!
Sammen forandrer og redder vi liv!


Du kan bidra til å hjelpe Blå Kors med arbeidet for mennesker som strever med å mestre hverdagen. Vi har et spesielt fokus på de som på grunn av egen eller andres rus- eller spillavhengighet er i en vanskelig livssituasjon.

I Blå Kors jobber vi for å hjelpe barn, ungdom og dere foreldre gjennom forebygging, behandling og gode opplevelser. De fleste av tilbudene er gratis for brukerne. Derfor trenger vi din støtte!

På Facebook kan du se filmen som er laget til kampanjen «Det er ingen selvfølge at noen ordner bursdagsgave».

Les mer om noen av Blå Kors’ hjelpetilbud her.

Gi på SMS!

Den enkleste måte å støtte oss på er ved å sende en SMS med kodeord BK VENN til 2210. Da gir du 100 kroner til vårt arbeid.

Gi på VIPPS!

Du kan også støtte oss med valgfritt beløp ved å vippse til 13130.

Vår gavekonto

Ønsker du å støtte arbeidet vårt med en gave kan du gi et valgfritt beløp via vårt kontonummer 3201.52.74165.

Skattefradrag

Gir du samlet minst 500 kroner i gaver til Blå Kors i løpet av et inntektsår kan du trekke dette fra på skatten. Du kan maksimalt få skattefradrag for 40.000 kroner til frivillige organisasjoner. Da har du spart 9.600 kroner i skatt dette året.

 

Kontakt oss:

 

 

Kathrine Lygren Toppe
E-post: giver@blakors.no
Mobil: (+47) 996 07 654

Gi en gave NÅ:

* feltene må fylles ut

Blå Kors lagrer din kontaktinformasjon i databasen Tindra til statistiske formål. Du blir ikke kontaktet av Blå Kors, dersom du ikke huker av for at du ønsker dette. Du kan når som helst be om å bli anonymisert, eller be om innsyn i det som er lagret om deg. Kontakt oss på giver@blakors.no ved slike henvendelser, og om du ønsker å endre din kontaktform med oss.