Vision Aktivitetspark har fått nye tilbud

Andreas Widerøe foran Vision Aktivitetspark i Kristiansand. (Foto: Ivar Eidsaa)

– I høst starter vi opp et helt nytt tilbud for barn i 3.-7. klasse her i skatehallen og parkourhallen, forteller Andreas Widerøe. (Foto: Ivar Eidsaa)

– Blå Kors er en organisasjon vi heier veldig på. Gratulerer med nok et flott tilbud. Det sa selveste barne- og likestillingsminister Kjell Ingolf Ropstad (KrF), da han en lørdag i begynnelsen av september offisielt åpnet to nye tilbud i Vision Aktivitetspark i Kristiansand.

 

AV IVAR EIDSAA

 

– Endelig. Dette har vi gledet oss til lenge, sier Andreas Widerøe som er virksomhetsleder for Vision Aktivitetspark som drives av Blå Kors Kristiansand.

– Nå etter høstferien starter vi opp et helt nytt tilbud for barn i 3.-7. klasse. Tilbudet har vi kalt «Etter skoletid». Her skal vi ha et godt sosialt fellesskap i trygge og gode rammer. Barna kan være hos oss etter at skolen slutter og frem til kl. 16.00, forteller Andreas Widerøe.

Vision Aktivitetspark har i starten kapasitet til å ta imot opp mot 50 aktive barn, og vil utvide hvis pågangen blir stor. Vision stiller med et godt team voksne hver dag, antallet avhenger av hvor mange barn som melder seg på.

Aktivitetsbasert

Andreas Widerøe forteller at «Etter skoletid» er en slags SFO. «Etter skoletid» skiller seg fra en vanlig SFO med at dette er et mye mer aktivitetsbasert tilbud. Og SFO er jo gjerne for de litt yngre barna.

Prisen for en fulltidsplass fem dager i uken skoleåret igjennom, er 2.000 kroner måneden. Interesserte kan ta kontakt her: vision@blakors.no.

Statsråd Kjell Ingolf Ropstad fikk selvfølgelig sin egen Vision-t-skjorte. (Foto: Ivar Eidsaa)

Statsråd Kjell Ingolf Ropstad fikk selvfølgelig sin egen Vision-t-skjorte. (Foto: Ivar Eidsaa)

Familiefrokost

De aller minste barna er heller ikke glemt. «Familiefrokost» er et tilbud til mor og far og de aller yngste barna.
– Da kan småbarnsfamiliene komme og være sammen med oss i hallen fra 10-12, hvor vi spiser frokost sammen og har det hyggelig og sosialt. Så kan barn og foreldre gå ut og leke seg litt i hallen, forklarer Andreas Widerøe.

Begge tilbudene starter opp i høst. Beskyttelsesutstyr og brett kan lånes gratis.

 

 

Comments are closed.