Bilvask

Bilpleiepakker

Vaskepakke 1
Innvending/utvendig vask
Fra kr. 1.000,- / 1.300,-
Vaskepakke 2
Innvendig/utvendig vask med polering og motorvask
Fra kl. 2.700,- / 3.500,-
(underspyling og avfetting kr. 200,- tillegg i pris)

Andre bilpleietjenester

Utvendig vask Fra kr. 400,- / 600,-
Utvendig vask med poleringFra kr. 1.900,- / 2.400,-
Innvendig vaskFra kr. 600,- / 700,-
MotorvaskFra kr. 400,-
Innvendig rensKr. 950,- pr. time
SkinnbehandlingFra kr. 500,-
Avfoliering Kr. 950,- pr. time
OzonbehandlingFra kr. 700,- / 900,-
GlassforseglingFra kr. 600,-
Keramisk lakkforseglingFra kr. 6.000,-
Lakk korrigeringpris etter avtale
(vask av matter 100,- tillegg i pris)
Vårt hovedkontor på Frysja, og noen av våre forhandlere har avtale med Blå Kors bilpleie. Blå Kors bilpleie henter og leverer våre biler som skal til vask, polering, keramisk lakkforsegling og klargjøring, til salg eller andre formål. Blå Kors bilpleie er meget service- og løsningsorienterte. Det at de samtidig med bilpleiejobben hjelper mennesker med et ekstra behov for hjelp til å komme i arbeid, anser vi som et ekstra pluss. Dette er en betydelig samfunnsoppgave som vi i MøllerGruppen gjerne vil støtte opp under. Vi kan derfor varmt anbefale Blå Kors bilpleie.
 • Hvorfor er bilvask viktig?

  Regelmessig bilvask kan bidra til å forlenge bilens levealder.

  De ulike sesongene vi har i Norge byr på forskjellige utfordringer for bilen din, men en grundig håndvask kan sikre mot rust og andre skader. Vi i Blå Kors bilpleie hjelper deg gjerne med å vaske bilen grundig, om det ikke er noe du ønsker å bruke tid eller energi på selv.

  Blå Kors bilpleie eies av Blå Kors Arbeid og Inkludering Oslo, som har et stort fokus på å minimere utenforskapet i arbeidslivet. Vårt ønske er at alle skal ha en mulighet, uansett bakgrunn, og legger derfor et stort fokus på å være en inkluderingsbedrift.

  Har du noen spørsmål om våre vasketjenester? Ta kontakt med oss på kontakt@plussbilpleie.no i dag!

 • Utvendig bilvask for hånd

  Å vaske bilen utvendig kan være viktigere enn du tror. Faktisk er lakken bilens viktigste rustbeskyttelse, og er derfor avgjørende å vaske for å unngå rust og andre skader.

  Vær klar over at maskiner som vasker bilen vil gradvis slite ut lakken, og vil derfor redusere lakkens egenskaper over tid. Ordentlig pleie av bilen, som utvendig håndvask, kan forebygge dette slik at verditapet blir så lite som mulig.

  Om du synes det å vaske bilen er tidkrevende, kjedelig eller bare foretrekker at noen gjør det for deg, kan vi på Blå Kors bilpleie gjerne hjelpe deg.

  Vi har moderne utstyr, høy kompetanse og egen vaskehall som gjør utvendig vasking av bilen din forsvarlig året rundt.

  Dette inngår i utvendig bilvask for hånd hos Blå Kors bilpleie:

  • Avfetting av bilen
  • Grundig spyling med høytrykksspyler på både lakken, inne i hjulbuer, under bilen og støtfangerne
  • Svampevask av bilen med den beste bilsåpen
  • Vasking og spyling av såpen
  • Vask av felger
  • Tørking av bilen med pusseskinn

 • Innvendig bilvask for hånd

  Det er ikke kun den utvendige delen av bilen som en gang i blant trenger en vask. Det innvendige klimaet i bilen har også en påvirkning på verditapet, så det er lurt å sørge for at slitasjen blir så liten som mulig.

  Gamle kaffekopper, dyr og skitne klær påvirker nemlig hvor godt bilen holder seg, og derfor er det veldig lurt å ta en innvendig vask samtidig som du er i gang med den utvendige jobben.

  På Blå Kors bilpleie hjelper vi deg gjerne med den innvendige vasken om det er ønskelig. Vår innvendige vask inneholder alltid full vask av matter, samt dørkarmer og -terskler.

  Deretter støvsuger vi alltid både setene og teppene i bilen, slik at all bøss du daglig drar med deg blir borte. Både dashbord og instrumenter samler fett og støv, så disse vasker vi selvsagt grundig.

  Avslutningsvis vasker vi alle vinduene innvendig, slik at du har god sikt når du skal ut og kjøre.

 • Polering av bil

  Blå Kors bilpleie tilbyr også polering av bil, og vil anbefale dette i kombinasjon med en utvendig vask. Polering av bilen er faktisk viktigere enn hva mange tror fordi det “tetter” lakken og gjør den klar for å bli utsatt for sand, støv og salt.

  Du bør polere bilen minst et par ganger i året, slik at den blir klargjort for hver sesong og dets utfordringer den står overfor. Poler derfor bilen gjerne før vintersesongen med salt og grus, og gjenta det samme igjen når sommersesongen kommer med støv.

  Bonusen med poleringen er at bilen ser nesten så god ut som ny. Vi hjelper deg gjerne med polering av din bil om det er ønskelig!

 • Hvordan beregner vi priser?

  Vi får ofte spørsmål om pris på vask og polering av bil. Vi har faste priser tilpasset de ulike størrelsene på bilen, og hvilke behov bilen har for å få et godt resultat, slik at du ikke betaler mer enn du må.

  • Liten bil= 4-5-seter personbil, liten SUV, Sedan eller stasjonsvogn
  • Stor bil = Fra 6-seter personbil,  liten varebil, stor SUV.
  • Alle biler utover personbilklassen prises separat.

  Alle priser er inkl. merverdiavgift.

  Om du har noen spørsmål om vask av din bil må du gjerne komme innom oss i Østre Aker vei 206 F i Oslo!

Kontakt oss på bilpleien

Ta kontakt med oss for et tilbud eller mer informasjon.

Vennligst ikke oppgi sensitive personopplysninger i meldingen til oss.