Malerjobb

 • Innvendige malertjenester

  Har du noen utdaterte rom du gjerne skulle ønske passet mer inn i dagens stil?
  Faktisk kan maling gjøre store endringer! Omvend det tidligere triste rommet til å bli et hyggelig sted å oppholde seg.

  Med et godt grunnarbeid, gode produkter og en nøyaktighet vil du kunne gjøre store endringer kun med malerpensel og en rull. Selv om det å male høres ganske enkelt ut krever det planlegging.

  Du bør ha en plan på hvordan du skal behandle dagens overflate, hvordan du skal oppnå det resultatet du ønsker og om det krever noe etterarbeid. Føler du deg ikke helt trygg på jobben selv? Eller kanskje det hadde vært svært behagelig å la noen gjøre jobben for deg? Vi fra Pluss Maleren hjelper deg gjerne!

 • Utvendig maling

  Om du skal male huset, eller andre gjenstander ute, er det flere ting du bør ha tenkt over. Har du valgt rett produkter med tanke på det norske været? Og er produktene rett med hensyn til holdbarhet?

  Husk at de samme prinsippene for maling innvendig også gjelder ute, nemlig en god plan, et godt grunnarbeid og tilpassede produkter. Å male et hus er både en krevende og stor jobb. Ikke nok med at det er et stort areal som skal males, må du også kanskje opp i høyden og male på ugunstige steder.

  For mange blir dette er jobb de utsetter så lenge som mulig, og om dette også gjelder deg kan du la oss i Blå Kors maler ta oss av jobben. Vi kan garantere deg at det er mange år til du da må male huset igjen!

Gode tips til maling av vegger:

 • Husk å dekk til både gulv og lister om det ikke skal males.
 • Vask underlaget som skal behandles med et egnet vaskemiddel.
 • Fjern hull etter skruer og spikere, tett hullene med en egnet sparkelmasse før du begynner på malerjobben, så vil du få et mye penere resultat.
 • Velg rett verktøy (pensel og rull) til det du skal male. Det vil gjøre jobben mye lettere!
 • Spar ut hjørner og kanter med pensel og en liten rull først, mal deretter resten av veggene med en stor rull. Da vil du få et jevnt og godt resultat uten skjolder.
 • Ta deg god tid, ikke stress! Et pent resultat kommer ikke av en forhastet jobb.

Kontakt oss på maleren

Ta kontakt med oss for et tilbud eller mer informasjon.

Vennligst ikke oppgi sensitive personopplysninger i meldingen til oss.