Praktisk informasjon
Ved bestilling av catering ta kontakt med oss på telefon eller mail.
Telefon 32 12 65 14
Mail: [email protected].
Priser på utkjøring av mat
Bykjernen kr. 250,-
Utenfor bykjernen (Haug, Hensmoen, Heradsbygda osv.) kr. 300,-
Sokna, Tyristrand, Sundvollen, Jevnaker kr. 375,-
Alt er pyntet og lagt opp på fat, klart til servering.
Meny og priser
| Eksklusive snitter | Allergener (tallkode) |
|---|---|
| Roastbiff m/remulade | 1, 2, 3, 4, 6, 12, 15 |
| Laks og eggerøre | 1, 2, 3, 6, 7, 12, 15 |
| Hjemmelaget karbonade m/løk | 1, 2, 3, 4, 6, 12, 15 |
| Reker m/majones | 1, 2, 6, 8, 12, 15 |
| Brie | 1, 3, 6, 12, 15 |
| 5 snitter pr. kuvert kr. 248,- |
| Enkle snitter | Allergener (tallkode) |
|---|---|
| Hjemmelaget karbonade m/løk | 1, 2, 3, 4, 6, 12, 15 |
| Omelett | 1, 2, 3, 6, 12, 15 |
| Kokt skinke | 1, 3, 6, 12, 15 |
| Fiskepudding m/reke | 1, 2, 3, 6, 7, 8, 12, 15 |
| Gulost | 13, 6, 12, 15 |
| 5 snitter pr. kuvert kr. 225,- |
| Blings | Allergener (tallkode) |
|---|---|
| Egg/tomat kr. 85,- | 1,2,3,12 |
| Ost og skinke kr. 85,- | 1,3 ,12 |
| Karbonade m/løk kr. 125,- | 1, 2, 3, 12, |
| Reke m/majones kr. 165,- | 1, 2,8, 12, |
| Laks og eggerøre kr. 100,- | 1, 2, 3, 7, 12, |