Blå Kors Ung

header
camp gruppe

Velkommen til Blå Kors Ung

Har du noen gang sittet hjemme og grublet over hva du skal gjøre i dag? Det skal vi hjelpe deg med!

Bli med på spennende aktiviteter og sosiale arrangementer, der du bor, og i hele Norge.

Bli medlem i Blå Kors Ung

Blå Kors ung er en landsdekkende fritidsorganisasjon. Vi er mange medlemmer over hele landet og vi arrangerer masse forskjellige aktiviteter, noen er for barn og noen er for ungdom.  

I Blå Kors Ung er det ungdommene selv som bestemmer hva slags aktiviteter vi skal drive med og er med på å bestemme i sitt lokallag. Vi har også eget speiderkorps, hvor du får bli med på mange spennende aktiviteter. Sammen har vi det gøy, lærer nye ting og får mange nye venner. 

Ofte stilte spørsmål

 • Hvem kan bli medlem i Blå Kors Ung?

  Blå Kors Ung er for barn og unge mellom 0 – 26 år. Foresatte kan inngå medlemskap på vegne av ett eller flere barn.

 • Hva koster Blå Kors Ung medlemskap?

  Medlemskap i Blå Kors Ung koster 100kr per år og trekkes automatisk via Vipps. Medlemskapet løper til manuell oppsigelse.

 • Hvor kan jeg bli medlem i Blå Kors Ung?

  Blå Kors Ung har lokallag i Gjøvik, Kristiansand, Oslo, Romerike, Sørreisa og Åkra. I tillegg har vi speidergrupper i Flekkerøy, Kristiansand, Kolltveit, Lye og Vennesla.

 • Må man være med i et lokallag?

  Det er valgfritt om man vil være med i et lokallag i Blå Kors Ung. Man kan velge å være med på enkelt aktiviteter eller bli medlem i lokallaget.

 • Hvilke aktiviteter tilbyr Blå Kors Ung?

  Noen av aktivitetene du kan være med på som medlem er speiderleir, seiling, skating, motorklubber, turer ute i naturen, sosiale aktiviteter, og felles sommerleir. Våre medlemmer er med på å bestemme hvilke aktiviteter vi tilbyr.