Praktisk informasjon
Ved bestilling av catering ta kontakt med oss på telefon eller mail.
Telefon 32 12 65 14
Mail: [email protected].
Priser på utkjøring av mat
Bykjernen kr. 250,-
Utenfor bykjernen (Haug, Hensmoen, Heradsbygda osv.) kr. 300,-
Sokna, Tyristrand, Sundvollen, Jevnaker kr. 375,-
Alt er pyntet og lagt opp på fat, klart til servering.
| Maten | Pris | Allergener (se tallkode) |
|---|---|---|
| Potetsalat 200 gr. | kr. 38,- | 2, 3, 4 |
| Waldorfsalat 150 gr. | kr. 38,- | 2, 3, 4, 9 |
| Remulade per pers. | kr. 22- | 2, 3, 4 |
| Karbonade m/løk pr. stk | kr. 36,- | 2, 3 |
| Hvitløksdressing per pers. | kr. 22,- | 3 |
| Thousand island per pers. | kr. 22,- | 3 |
| Blandet salat 100 gr. (issalat, tomat, agurk, paprika, hermetisk ananas, mais) | kr. 27,- | |
| Eggerøre à 2 egg | kr. 30,- | 2, 3 |
| Eggerøre à 3 egg | kr. 45,- | 2, 3 |
| Hel rekekabaret (10 pers) | kr. 614,- | 1, 2, 3, 7, 8 |
| Focaccia 27×45 cm | kr. 277,- | 1 |
| Oppskåret frukt 200 gr. per pers. | kr. 47,- | |
| Vaffelrøre 1 liter | kr. 78,- | 1, 2, 3 |
| Rømmegrøt m/tilbehør ½ l | kr. 90,- | 1, 3 |
| Risengrynsgrøt m/tilbehør ½ l | kr. 78,- | 3 |