påsmurte baguetter på et fat

Baguetter og rundstykker

Kanskje det behøves lunsj til et møte? Vi danderer og gjør alt klart.

Ved bestilling av catering, ta kontakt med oss på telefon 32 12 65 14. Eller send mail til: [email protected].

Våre åpningstider er hverdager Kl.0800-1530.

BagutterPrisAllergener (se tallkode)
Ost og skinkekr. 86,-1, 3, 12, 16, 17
Egg og tomatkr. 86,-1, 2, 12, 16, 17
Reke/majoneskr. 137,-1, 2, 8, 12, 16, 17
Laks og eggerørekr. 109,-1, 2, 6, 7, 12, 15, 17
Roastbiff m/remuladekr. 112,-1, 2, 3, 4, 12, 16, 17
Kylling m/majoneskr. 109,-1, 2, 12, 16, 17
Karbonade m/løkkr. 112,-1, 2, 3, 12, 16, 17
Vegetarkr. 1141, 6, 12, 16, 17
Glutenfritt påslag 20 %
TrekantstykkerPris Allergener (se tallkode)
Ost og skinkekr. 50,-1, 2, 3, 12, 15, 16, 17
Egg og tomatkr. 48,-1, 2, 12, 15, 16, 17
Reker m/majoneskr. 89,-1, 2, 8, 12, 15, 16, 17
Laks og eggerørekr. 67,-1, 2, 6, 7, 12, 15, 17
Roastbiff m/remuladekr. 73,-1, 2, 3, 4, 12, 15, 16, 17
Kylling m/majoneskr. 71,-1, 2, 12, 15, 16, 17
Vegetar kr. 731, 2, 12, 15, 16, 17
Glutenfritt påslag20 %
Salat m/brød og dressingPrisAllergener (se tallkode)
Ost og skinkekr. 129,-1, 2, 3, 12, 16, 17
Kyllingkr. 145,-1, 2, 3, 12, 16, 17
Rekerkr. 181,-1, 2, 3, 8, 12, 16, 17

Allergener, se tallkoder:

1. Gluten
2. Egg
3. Melk
4. Sennep
5. Selleri
6. Soya
7. Fisk
8. Skalldyr
9. Walnøtter
10. Peanøter
11. Bløtdyr
12. Sesamfrø
13. Lupin
14. Svoveldioksid og sulfitter
15. Rug
16. Havre
17. Bygg
18. Mandler
19. Hasselnøtter