klassisk koldtbord som er pent dandert

Spekemat

I Norge har konservering gjennom speking vært kjent i mer enn 1000 år, og spekemat spises året rundt.

Praktisk informasjon

Ved bestilling av catering ta kontakt med oss på telefon eller mail.
Telefon 32 12 65 14
Mail: cateringringerike@blakors.no.

Priser på utkjøring av mat

Bykjernen kr. 250,-
Utenfor bykjernen (Haug, Hensmoen, Heradsbygda osv.) kr. 300,-
Sokna, Tyristrand, Sundvollen, Jevnaker kr. 375,-

Alt er pyntet og lagt opp på fat, klart til servering.

Meny og priser

MatenAllergener (se tallkoder)
Spekeskinke, hvitløkspølse, rødvinspølse, mørpølse (120 gr)
Eggerøre2, 3
Hjemmelaget potetsalat2, 3
Blandet salat (isbergsalat, agurk, tomat, paprika, hermetisk ananas, mais)
Flatbrød, loff og smør1, 3, 6, 12

Kr. 327,- per kuvert

Kun spekemat lagt opp og pyntet på fat kr. 228,- per kuvert.

Allergener, se tallkoder:

1. Gluten
2. Egg
3. Melk
4. Sennep
5. Selleri
6. Soya
7. Fisk
8. Skalldyr
9. Walnøtter
10. Peanøter
11. Bløtdyr
12. Sesamfrø
13. Lupin
14. Svoveldioksid og sulfitter
15. Rug
16. Havre
17. Bygg
18. Mandler
19. Hasselnøtter