oppskjært frukt på et fat

Diverse tilbehør

Det kan være godt å spe på med litt frukt, eggerøre, dressinger, focaccia og lignende. Vi har diverse tilbehør.

Praktisk informasjon

Ved bestilling av catering ta kontakt med oss på telefon eller mail.
Telefon 32 12 65 14
Mail: [email protected].

Priser på utkjøring av mat

Bykjernen kr. 250,-
Utenfor bykjernen (Haug, Hensmoen, Heradsbygda osv.) kr. 300,-
Sokna, Tyristrand, Sundvollen, Jevnaker kr. 375,-

Alt er pyntet og lagt opp på fat, klart til servering.

MatenPrisAllergener (se tallkode)
Potetsalat 200 gr.kr. 38,-2, 3, 4
Waldorfsalat 150 gr.kr. 38,-2, 3, 4, 9
Remulade per pers.kr. 22-2, 3, 4
Karbonade m/løk pr. stkkr. 36,-2, 3
Hvitløksdressing per pers.kr. 22,-3
Thousand island per pers.kr. 22,-3
Blandet salat 100 gr. (issalat, tomat, agurk, paprika, hermetisk ananas, mais)kr. 27,-
Eggerøre à 2 eggkr. 30,-2, 3
Eggerøre à 3 eggkr. 45,-2, 3
Hel rekekabaret (10 pers)kr. 614,-1, 2, 3, 7, 8
Focaccia 27×45 cmkr. 277,-1
Oppskåret frukt 200 gr. per pers.kr. 47,-
Vaffelrøre 1 literkr. 78,-1, 2, 3
Rømmegrøt m/tilbehør ½ lkr. 90,-1, 3
Risengrynsgrøt m/tilbehør ½ lkr. 78,-3

Allergener, se tallkoder:

1. Gluten
2. Egg
3. Melk
4. Sennep
5. Selleri
6. Soya
7. Fisk
8. Skalldyr
9. Walnøtter
10. Peanøter
11. Bløtdyr
12. Sesamfrø
13. Lupin
14. Svoveldioksid og sulfitter
15. Rug
16. Havre
17. Bygg
18. Mandler
19. Hasselnøtter