Aktivitetsdag på Bortelid

Søknadsfristen for disse aktivitetsdagene har nå gått ut.

Blå Kors ferier arrangerer aktivitetsdager for familien til Bortelid skisenter mandag og onsdag i vinterferien.  Kjør egen bil, eller bli med felles transport med buss fra Kristiansand rutebilstasjon på morgenen. Vi er tilbake i Kristiansand på kvelden.  

Dagen vil være for barn og ungdom og deres foreldre. Hele familien inviteres opp i bakken til en dag med slalåm. Vi får med oss en instruktør i begynnelsen som lærer oss litt slalåm teknikk. Midt på dagen samler vi oss til et godt måltid. 

Blå Kors ferier vil leie alt av utstyr dere trenger denne dagen, og vi vil kontakte dere nærmere for størrelser på ski og sko. Husk å ta med godt og varmt tøy, det er viktig. Det kan også være lurt å ta med seg en liten sekk med ekstra tøy samt drikkeflasker til alle i familien. 

Turen til Bortelid er en organisert dagstur, hvor vi reiser sammen en gjeng på cirka 35 personer. Vi legger opp til noe felles aktivitet og koser oss med måltid sammen. Dette er en dag som passer for dere som liker litt fart og spenning, og samtidig ønsker samvær og mulighet til å bli kjent med andre. 

Alle foreldre har ansvar for sine barn. Og det er ønskelig at foreldrene i størst mulig grad deltar på aktiviteten sammen med sine barn. 

Profesjonelle og hyggelige instruktører vil sørge for sikkerheten og hjelpe oss i gang i bakken. I tillegg vil det være ferieledere og Tidgivere (frivillige) fra Blå Kors ferier med på turen. Vi regner med at dette blir en uforglemmelig dag.

Vi legger til rette for at barn og unge skal få opplevelser sammen med sine foresatte, og på den måten skape gode minner sammen. 

 Velkommen! 

Søknadsfrist: 31. januar 2021 (utgått)

Inkludert: 

  • Aktiviteter og utstyr 
  • Mat m/drikke 
  • Busstransport t/r Kristiansand – Bortelid 

Forsikring 

Alle deltakere dekkes av Blå Kors egen gruppeforsikring. Deltakere bør også ha sin egen reiseforsikring. 

Pris 

Aktivitetsdagen er gratis, men transport til og fra Kristiansand dekkes selv. Vi setter opp buss fra Kristiansand sentrum til Bortelid.  

Om familien er knyttet opp til NAV, barnevernstjenesten med flere, vil det være mulig å søke om dekning av reisekostnader til og fra Kristiansand via disse. 

Smittevern 

Personvern 

Ved å sende inn en søknad til Blå Kors ferier, samtykker jeg i at Blå Kors ferier behandler mine opplysninger i tråd med det som står i personvernerklæringen og gjeldende regelverk.

Ved å krysse av på hvilken målgruppe jeg definerer meg og min familie, så samtykker jeg i å dele disse opplysningene med Blå Kors ferier. Ved å oppgi mine allergier, samtykker jeg til at Blå Kors ferier behandler helseopplysninger om meg. Formålet med å oppgi allergier, er at Blå Kors ferier kan legge til rette for å servere trygge og helsebringende måltider og vurdere en passende ferie tilpasset mine behov. Alle personopplysninger blir behandlet trygt, og deles kun med utvalgte personer som trenger opplysningene for å legge til rette for ferietilbudet. Informasjonen Blå Kors ferier samler inn, slettes når vi ikke lenger har bruk for de, eller når du trekker ditt samtykke for behandling av personopplysninger.