Blå Kors Ferier

Ferietilbud i 2020

Vi arrangerer ferier i alle skolens ferier og vi skal sørge for at barn og deres familier får noen gøyale dager, på feriedestinasjoner over hele landet. Vi tilbyr både helgeopphold og opphold over lengre dager, der vi tar hensyn til smittevern. Se mer informasjon om hvert enkelt tilbud under «Ferietilbud» i menyen.

Smittevern

Blå Kors Ferier vil til enhver tid følge myndighetens smittevernspålegg og anbefalinger. Vi har gjort noen endringer og tiltak i våre ferietilbud, for å ivareta gjester, Tidgivere (som er frivillige), medarbeidere og samarbeidspartnere. Vi vil fortløpende oppdatere nettsiden med årets tilbud. Vi er glade for å kunne tilby ferier og overnatting i dette spesielle året, men i en litt annen form enn tidligere. Søkere vil bli orientert dersom eventuelle endringer eller avlysninger må gjøres.

Søknad om ferieplass

For å få plass på ferietilbud må du fylle ut og sende inn søknadsskjemaet for den aktuelle ferien. Tilbakemelding om du har fått plass eller ikke gis i god tid før ferietilbudet starter. Søknadsskjema finner du under hvert enkelt ferietilbud.