Blå Kors Ferier

Ferietilbud i 2020

Vi er i gang med å planlegge sommerferien! Vi skal sørge for at barn og deres familier får noen gøyale dager, enten på idylliske Sørlandet eller i naturskjønne omgivelser på Oslofjorden. Vi tilbyr både helgeopphold og opphold over lengre dager, der vi tar hensyn til smittevern. Se mer informasjon om hvert enkelt tilbud under «Ferietilbud» i menyen.

Smittevern

Blå Kors Ferier vil til enhver tid følge myndighetens smittevernspålegg og anbefalinger. Vi har gjort noen endringer og tiltak i våre ferietilbud, for å ivareta gjester, Tidgivere (som er frivillige), medarbeidere og samarbeidspartnere. Vi vil fortløpende oppdatere nettsiden med sommerens tilbud. Vi er glade for å kunne tilby ferier og overnatting i sommer, men i en litt annen form enn tidligere år. Søkere vil bli orientert dersom eventuelle endringer eller avlysninger må gjøres.

Søknad om ferieplass

For å få plass på ferietilbud må du fylle ut og sende inn søknadsskjemaet for den aktuelle ferien. Tilbakemelding om du har fått plass eller ikke gis i god tid før ferietilbudet starter. Søknadsskjema finner du under hvert enkelt ferietilbud.