Aktivitetsdag på TrollAktiv på Evje

Denne dagen ble arrangert i 2020.

Vi arrangerer en dagstur til Evje fredag 16.oktober. Denne dagen vil vi i samarbeid med TrollAktiv på Evje invitere til en spennende og frisk dag spekket med gøye aktiviteter.
Dagen vil inneholde aktivitetene rafting og klatring, samt et godt pizzamåltid midt på dagen.

Aktivitetsdagen passer for dere som liker spenning og moro. Dagen er for barn/ungdom og deres foreldre. Bemerk at aktivitetene kun er for barn over 120 cm, dette av sikkerhetsmessige grunner. Aktivitetsdagen vil i all hovedsak foregå ute, så viktig å kle seg etter vær!

Dere vil få alt dere trenger av utstyr gjennom dagen. Men godt og varmt tøy (helst ull) er viktig. Det kan også være lurt å ha med seg en liten sekk med ekstra tøy samt drikkeflasker til alle i familien.

Turen til Evje er en organisert dagstur aktivitet, hvor vi reiser sammen en gjeng på cirka 35 personer. Vi legger opp til felles aktivitet og koser oss med måltid sammen. Dette er en dag som passer for dere som liker litt fart og spenning, og samtidig ønsker samvær og mulighet til å bli kjent med andre. Alle foreldre har ansvar for sine barn. Og det er ønskelig at foreldrene i størst mulig grad deltar på aktivitetene sammen med barn.
Profesjonelle og hyggelige instruktører vil sørge for sikkerheten og ta oss med på en uforglemmelig opplevelsesdag. I tillegg vil det være ledere og Tidgivere fra Blå Kors ferier med på turen.

Vi legger til rette for at barn og unge skal få opplevelser sammen med sine foresatte, og på den måten skape gode minner sammen.


Velkommen!

Søknadsfrist var 1. oktober, 2020

Inkludert:

  • Aktiviteter og utstyr
  • Mat m/drikke
  • Busstransport t/r Kristiansand – Evje

Forsikring

Alle deltakere dekkes av Blå Kors egen gruppeforsikring. Deltakere bør også ha sin egen reiseforsikring.

Pris

Aktivitetsdagen er gratis, men transport til og fra Kristiansand dekkes selv. Vi setter opp buss fra Kristiansand sentrum til Evje.  Om familien er knyttet opp til NAV, barnevernstjenesten med flere, vil det være mulig å søke om dekning av reisekostnader til og fra Kristiansand via disse.

Smittevern

Personvern

Vi anbefaler at du leser personvernerklæringen. Ved å sende inn en søknad samtykker jeg i at Blå Kors ferier behandler mine opplysninger. Ved å krysse av på hvilken målgruppe jeg definerer meg og min familie, så samtykker jeg i å dele disse opplysningene med Blå Kors ferier.

Ved å oppgi mine allergier, bidrar jeg til at Blå Kors ferier kan legge til rette for å servere trygge og helsebringende måltider. Og jeg samtykker i å dele disse helseopplysningene med Blå Kors ferier.