Aktivitetsdag på Kongsberg

Blå Kors Ferier arrangerer aktivitetsdager for familien til Skimore Kongsberg lørdag 30. januar og søndag 31. januar.  Kjør egen bil, eller bli med felles transport med buss fra Drammen busstasjon på morgenen. Vi er tilbake i Drammen på kvelden. 

Dagen vil være for barn og ungdom og deres foreldre. Hele familien inviteres opp i bakken til en dag med slalåm. Vi får med oss en instruktør i begynnelsen som lærer oss litt slalåm teknikk. Midt på dagen samler vi oss til et godt måltid. 

Blå Kors Ferier vil leie alt av utstyr dere trenger denne dagen, og vi vil kontakte dere nærmere for størrelser på ski og sko. Husk å ta med godt og varmt tøy, det er viktig. Det kan også være lurt å ta med seg en liten sekk med ekstra tøy samt drikkeflasker til alle i familien. 

Turen til Kongberg er en organisert dagstur, hvor vi reiser sammen en gjeng på cirka 35 personer. Vi legger opp til noe felles aktivitet og koser oss med måltid sammen. Dette er en dag som passer for dere som liker litt fart og spenning, og samtidig ønsker samvær og mulighet til å bli kjent med andre. 

Alle foreldre har ansvar for sine barn. Og det er ønskelig at foreldrene i størst mulig grad deltar på aktiviteten sammen med sine barn. 

Profesjonelle og hyggelige instruktører vil sørge for sikkerheten og hjelpe oss i gang i bakken. I tillegg vil det være ferieledere og Tidgivere (frivillige) fra Blå Kors Ferier med på turen. Vi regner med at dette blir en uforglemmelig dag.

Vi legger til rette for at barn og unge skal få opplevelser sammen med sine foresatte, og på den måten skape gode minner sammen. 

 Velkommen! 

Søknadsfrist: 3. januar 2021 

Inkludert: 

  • Aktiviteter og utstyr 
  • Mat m/drikke 
  • Busstransport t/r Drammen – Kongsberg

Forsikring 

Alle deltakere dekkes av Blå Kors egen gruppeforsikring. Deltakere bør også ha sin egen reiseforsikring. 

Smittevern 

Det er enda «annerledestider» i Norge, men vi i Blå Kors Ferier er glade for at vi likevel kan gjennomføre noen av våre turer og aktiviteter. Alt blir vurdert fortløpende og i henhold til nasjonale føringer og retningslinjer med tanke på smittevern. For oss er det utrolig viktig at det er trygt å reise på ferie i regi av Blå Kors Ferier. 

Det kan bli endringer i oppsatt program med kort varsel dersom behov, og det kan også dessverre bli avlysning. Vi gjør derimot fortsatt alt vi kan for å gi så mange som mulig et godt tilbud hos oss. 

Pris 

Aktivitetsdagen er gratis, men transport til og fra Kongsberg dekkes selv. Vi ordener transport fra Kongsberg sentrum til Kongsberg skisenter ved behov. 

Om familien er knyttet opp til NAV, barnevernstjenesten med flere, vil det være mulig å søke om dekning av reisekostnader til og fra Kristiansand via disse. 

Personvern 

Vi anbefaler at du leser personvernerklæringen. Ved å sende inn en søknad samtykker jeg i at Blå Kors Ferier behandler mine opplysninger. Ved å krysse av på hvilken målgruppe jeg definerer meg og min familie, så samtykker jeg i å dele disse opplysningene med Blå Kors Ferier. 

Ved å oppgi mine allergier, bidrar jeg til at Blå Kors Ferier kan legge til rette for å servere trygge og helsebringende måltider. Og jeg samtykker i å dele disse helseopplysningene med Blå Kors Ferier. 

Søknadsskjema for aktivitetsdag på Kongsberg

  • Velg den dagen som passer best for deg!
  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • Trenger kun navn på foresatt 2 om den skal være med på turen.
  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • Date Format: MM slash DD slash YYYY