Aktivitetsdag på Kongsberg

Dagstur til Kongsberg Skisenter

Blå Kors ferier arrangerer dagsturerer til Kongsberg Skisenter lørdag 29. januar og søndag 30. januar.  Kjør egen bil, eller bli med felles transport med buss fra Drammen busstasjon på morgenen. Vi er tilbake i Drammen på kvelden. 

Dagen vil være for barn/ungdom og deres foreldre. Dagen vil inneholde aktiviteter i skibakken med instruktør, samt et godt måltid midt på dagen. 

Blå Kors ferier vil leie alt av utstyr dere trenger denne dagen, men det er selvfølgelig mulig å ta med eventuelt eget utstyr om man har det.

Husk å ta med godt og varmt tøy, det er viktig. 

Det kan også være lurt å ta med seg en liten sekk med ekstra tøy samt drikkeflasker til alle i familien. 

Turen til Kongsberg er en organisert dagstur, hvor vi reiser sammen en gjeng på cirka 50 personer. Vi legger opp til felles aktivitet og koser oss med måltid sammen. Dette er en dag som passer for dere som liker litt fart og spenning, og samtidig ønsker samvær og mulighet til å bli kjent med andre. 

Alle foreldre har ansvar for sine barn. Og det er ønskelig at foreldrene i størst mulig grad deltar på aktivitetene sammen med barn. 

Profesjonelle og hyggelige instruktører vil sørge for sikkerheten og hjelpe oss i gang i bakken.

I tillegg vil det være ansatte og Tidgivere fra Blå Kors ferier med på turen. 

Vi legger til rette for at barn og unge skal få opplevelser sammen med sine foresatte, og på den måten skape gode minner sammen. 

 
Velkommen! 

Søknadsfristen var 5. januar, 2022.

Hvem får være med Blå Kors ferier

Alle som fyller ut søknadsskjemaet og som er i målgruppen for tiltaket (dvs. har utfordringer relatert til psykisk helse, rus eller økonomi) er kvalifiserte til å være med på ferie med Blå Kors ferier. Det er ikke behov for anbefaling fra Nav, barnevernstjeneste, eller lignende. Det er heller ikke krav til at barna må være i barneskolealder. Det er ikke tillatt å ha med kjæledyr på organiserte ferier med Blå Kors ferier.

Blå Kors ferier opplever enorm pågang og har ikke mulighet til å gi et ferietilbud til alle som søker. Vi venter til etter søknadsfrist med å tildele feriene og ønsker at de som ikke tidligere har fått et tilbud, enten med oss, eller andre aktører skal få en mulighet først. Derfor spør vi alltid om familien har vært med på en annen ferie, før vi gir mulighet til å være med på ferie med Blå Kors ferier.

Det er mange som opplever å få gjentatte avslag på søknadene sine. Dette er dessverre helt normalt, og betyr ikke at søknaden ikke er godkjent. Det betyr kun at det ikke var plass til din familien på denne ferien, og vi kan ikke annet enn beklage. Vi anbefaler å fortsette med å søke, så vil det forhåpentligvis bli deres tur også til slutt.

I henhold til Personvernregelverket oppbevarer vi ikke opplysninger om søkere lenger enn nødvendig.

Inkludert: 

  • Aktiviteter (skikort) og utstyr 
  • Mat m/drikke 
  • Busstransport t/r Drammen – Kongsberg

Forsikring 

Alle deltakere dekkes av Blå Kors egen gruppeforsikring. Deltakere bør også ha sin egen reiseforsikring. 

Pris

Aktivitetsdagen er gratis. Men reiseutgifter til og fra Kongsberg, eller Drammen, må hver familie dekke selv. Om familien er knyttet opp til NAV, barnevernstjenesten med flere, kan det være mulig å søke om dekning av reisekostnader via disse. Det er opp til søkeren selv og sjekke dette. Blå Kors ferier har dessverre ikke mulighet til å støtte med reiseutgifter.

Smittevern 

Pris 

Aktivitetsdagen er gratis, men transport til og fra Kongsberg dekkes selv. Vi ordener transport fra Kongsberg sentrum til Kongsberg skisenter ved behov. Vi kommer også til å sette opp en felles buss fra Drammen.

Om familien er knyttet opp til NAV, barnevernstjenesten med flere, vil det være mulig å søke om dekning av reisekostnader til og fra Kristiansand via disse. 

Personvern 

Ved å sende inn en søknad til Blå Kors ferier, samtykker jeg i at Blå Kors ferier behandler mine opplysninger i tråd med det som står i personvernerklæringen og gjeldende regelverk.

Ved å krysse av på hvilken målgruppe jeg definerer meg og min familie, så samtykker jeg i å dele disse opplysningene med Blå Kors ferier. Ved å oppgi mine allergier, samtykker jeg til at Blå Kors ferier behandler helseopplysninger om meg. Formålet med å oppgi allergier, er at Blå Kors ferier kan legge til rette for å servere trygge og helsebringende måltider og vurdere en passende ferie tilpasset mine behov. Alle personopplysninger blir behandlet trygt, og deles kun med utvalgte personer som trenger opplysningene for å legge til rette for ferietilbudet. Informasjonen Blå Kors ferier samler inn, slettes når vi ikke lenger har bruk for de, eller når du trekker ditt samtykke for behandling av personopplysninger.