Familiedager på Kragerø Resort

Flotte Kragerø Resort ligger i bykommunen Kragerø, i Vestfold og Telemark fylke. Denne fine plassen byr på bading og avslapning, og er samtidig en god plass for herlig familietid med gøye aktiviteter.

Blå Kors ferier inviterer til familiedager denne midt-uken i begynnelsen av juni. Få en forsmak på sommer med bading og kos i hotellets spa-avdeling på dagtid, og fine samlinger med andre familier på kvelden. Helgen byr også på turopplevelser ute i den flotte naturen rundt Kragerø Resort, og andre aktiviteter. I tillegg legger vi til rette for spill og aktiviteter, både innendørs og utendørs.

Gjestene bor på flotte hotellrom/suiter. Sengetøy og håndklær til alle familiemedlemmene er inkludert. Måltidene er felles, og serveres i henhold til smittevernreglene, i eget felleslokale på Kragerø Resort.

Denne feriehelgen på Kragerø Resort er en organisert ferie, hvor vi reiser sammen en gjeng på ca. 35 personer.

Vi legger opp til noe felles aktivitet og felles måltider, men pga. smittehensyn blir dette noe redusert i forhold til hva vi pleier med Blå Kors ferier. Det vil være en ferie med noe sosialt samvær og hygge med andre, men feriehelgen gir også mulighet for å legge opp dagen slik dere ønsker. Helgen inkluderer opphold, alle måltider og inngang til spa på dagtid torsdag og fredag.

Med på ferien vil det være ferieledere som ordner praktiske gjøremål, og som er tilgjengelige for gjestene våre. Alle foreldre har ansvar for sine egne barn. Ved vannaktiviteter, må det være foreldre til stede når barna bader. Ellers koser vi oss på Kragerø Resort med god mat og alt som finnes der.

Ferien gir muligheter for ro og avslapning, gøyale aktiviteter på dagtid, og gjerne hyggelig sosialt samvær på kveldstid. Vi legger til rette for at barn og unge skal få opplevelser sammen med sine foresatte, og på den måten skape gode minner sammen.

Søknadsfrist: 15. april 2021

Inkludert:

  • Overnatting fra onsdag 2. juni til fredag 4. juni
  • Aktiviteter
  • Frokost, lunsj og middag hver dag

Forsikring

Alle deltakere dekkes av Blå Kors egen gruppeforsikring. Deltakere bør også ha sin egen reiseforsikring.

Pris

Ferien er gratis, men transport til og fra Kragerø Resort dekkes selv. For gjester som reiser kollektivt, ordnes og dekkes det med felles transport fra nærmeste buss stopp til Kragerø Resort .  

Om familien er knyttet opp til NAV, barnevernstjenesten med flere, kan det være mulig å søke om dekning av reisekostnader til og fra Kragerø via disse.

Smittevern 

Det er enda «annerledestider» i Norge, men vi i Blå Kors ferier er glade for at vi likevel kan gjennomføre noen av våre turer og aktiviteter. Alt blir vurdert fortløpende og i henhold til nasjonale føringer og retningslinjer med tanke på smittevern. For oss er det utrolig viktig at det er trygt å reise på ferie i regi av Blå Kors ferier.

Det kan bli endringer i oppsatt program med kort varsel dersom behov, og det kan også dessverre bli avlysning. Vi gjør derimot fortsatt alt vi kan for å gi så mange som mulig et godt tilbud hos oss.

Personvern

Ved å sende inn en søknad til Blå Kors ferier, samtykker jeg i at Blå Kors ferier behandler mine opplysninger i tråd med det som står i personvernerklæringen og gjeldende regelverk.

Ved å krysse av på hvilken målgruppe jeg definerer meg og min familie, så samtykker jeg i å dele disse opplysningene med Blå Kors ferier. Ved å oppgi mine allergier, samtykker jeg til at Blå Kors ferier behandler helseopplysninger om meg. Formålet med å oppgi allergier, er at Blå Kors ferier kan legge til rette for å servere trygge og helsebringende måltider og vurdere en passende ferie tilpasset mine behov. Alle personopplysninger blir behandlet trygt, og deles kun med utvalgte personer som trenger opplysningene for å legge til rette for ferietilbudet. Informasjonen Blå Kors ferier samler inn, slettes når vi ikke lenger har bruk for de, eller når du trekker ditt samtykke for behandling av personopplysninger.