Familiehelg i Abra Havn

Søknadsfristen for denne familiehelgen har nå godt ut.

Like ved Kristiansand Dyrepark ligger det unike sjørøverhotellet, Abra Havn. Blå Kors ferier inviterer denne helgen barnefamilier i målgruppen med på å bo i Sjørøverlandsbyen. Vi vil tilbringe helgen på denne flotte plassen, samt besøke Dyreparken som ligger en kort spasertur unna.

Feriehelgen tilbyr blant annet også på aktiviteter som lek og konkurranser ute i Abra Havns flotte område.

Mystisk stemning i Abra Havn

Gjestene innkvarteres i sjarmerende «sjørøverkåker» (leiligheter i ulike størrelser tilpasset familiene). Alle boenheter har eget bad med dusj og WC. Sengetøy og håndklær til alle i familien er i leiligheten. Måltider er inkludert i denne langhelgen. Mat til frokost, lunsj og kveldsmat er på forhånd lagt klart på kjøkkenet i leiligheten. Middag hentes i resepsjonen på angitt klokkeslett og spises i leiligheten. Det er en liten kiosk i resepsjonen.

Denne feriehelgen i Abra Havn er en organisert ferie, hvor vi reiser sammen en gjeng på ca. 35 personer. Men vi legger ikke opp til mye felles aktivitet på grunn av dagens smitteutfordringer. Dere vil likevel treffe andre familier når dere er ute og utforsker de mange spennende gatene i Abra Havn. Enten på fredagen, eller på lørdagen, vil vi ta felles buss til Kristiansand og bade i Aquarama. Denne feriehelgen gir dere i stor grad mulighet for å legge opp dagen slik dere ønsker. Helgen inkluderer opphold i leiligheter, alle måltider, inngang til Dyreparken fredag/lørdag og søndag og tur til Kristiansand med bading i Aquarama.

Med på ferien vil det være ferieledere som ordner praktiske gjøremål, og som er tilgjengelige for gjestene våre. Alle foreldre har ansvar for sine egne barn. Ellers koser vi oss i Abra Havn med god mat og alt som finnes der. Siden dette er i vinterhalvåret er det ikke sjørøvere i Abra Havn på denne tiden. De har reist på tokt til varmere strøk på Marmeladene.

Kanoner sikter mot Grashavet i Abra Havn

Ferien gir muligheter for ro og avslapning, gøyale aktiviteter på dagtid, og spennende overnatting i sjørøverlandsbyen Abra Havn. Vi legger til rette for at barn og unge skal få opplevelser sammen med sine foresatte, og på den måten skape gode minner sammen.


Velkommen!

Søknadsfristen for denne familiehelgen har nå gått ut.

Inkludert:

  • Aktiviteter
  • Alle måltider
  • Inngang i Dyreparken og Aquarama

Forsikring

Alle deltakere dekkes av Blå Kors egen gruppeforsikring. Deltakere bør også ha sin egen reiseforsikring.

Smittevern 

Pris

Ferien er gratis. Men transport til og fra Kristiansand dekkes selv. For gjester som kommer med buss/tog til Kristiansand sentrum, ordner vi transport til Abra Havn. Om familien er knyttet opp til NAV, barnevernstjenesten med flere, vil det være mulig å søke om dekning av reisekostnader til og fra Kristiansand via disse.

Personvern

Ved å sende inn en søknad til Blå Kors ferier, samtykker jeg i at Blå Kors ferier behandler mine opplysninger i tråd med det som står i personvernerklæringen og gjeldende regelverk.

Ved å krysse av på hvilken målgruppe jeg definerer meg og min familie, så samtykker jeg i å dele disse opplysningene med Blå Kors ferier. Ved å oppgi mine allergier, samtykker jeg til at Blå Kors ferier behandler helseopplysninger om meg. Formålet med å oppgi allergier, er at Blå Kors ferier kan legge til rette for å servere trygge og helsebringende måltider og vurdere en passende ferie tilpasset mine behov. Alle personopplysninger blir behandlet trygt, og deles kun med utvalgte personer som trenger opplysningene for å legge til rette for ferietilbudet. Informasjonen Blå Kors ferier samler inn, slettes når vi ikke lenger har bruk for de, eller når du trekker ditt samtykke for behandling av personopplysninger.