Vinterferie på Hovden

Denne ferien ble dessverre avlyst på grunn av smitteverntiltak, men vi håper å kunne arrangere turen igjen i 2021.

Hovden er en av de flotteste vinterdestinasjonene på Sørlandet. Det er garantert snø hvert år. Aktivitetene passer for både store og små. Vi går på langrennski og står på slalom i alpinanlegget, samt deltar på skiskole. Leie av skiutstyr og skiskolen er gratis for gjestene våre. Det blir også lek i badeland og vinterkos med bål, grilling av pølser og andre snøaktiviteter.

Hver familie får en hyggelig leilighet med fullt utstyrt kjøkken, stue, bad og soverom. Det er også tilknyttet balkong. Leilighetene har puter og dyner, men gjestene må ta med sengetøy og håndklær til hvert familiemedlem.

Organisert ferie

Ferien på Hovden er en organisert ferie, hvor vi reiser sammen en gjeng på cirka 50 personer. Vi legger opp til felles aktivitet og felles måltider. Dette er en ferie som passer for dere som ønsker samvær og moro med andre, men gir også mulighet for å legge opp dagen slik dere ønsker.

Med på turen vil det være ferieledere som ordner praktiske gjøremål, og som er tilgjengelige for gjestene våre.
Alle foreldre har ansvar for sine barn. Ved ulike vannaktiviteter, må det være foreldre tilstedet når barna bader.

Ellers koser vi oss på Hovden med alt som finnes der. Ferien gir mulighet for avslapping og gøyale aktiviteter på dagtid, og hyggelig sosialt samvær med spilling og lek på kveldstid. Vi legger til rette for at barn og unge skal få opplevelser sammen med sine foresatte, og på den måten skape gode minner sammen.

Smittevern

Personvern

Vi anbefaler at du leser personvernerklæringen. Ved å sende inn en søknad samtykker jeg i at Blå Kors ferier behandler mine opplysninger. Ved å krysse av på hvilken målgruppe jeg definerer meg og min familie, så samtykker jeg i å dele disse opplysningene med Blå Kors ferier.

Ved å oppgi mine allergier, bidrar jeg til at Blå Kors ferier kan legge til rette for å servere trygge og helsebringende måltider. Og jeg samtykker i å dele disse helseopplysningene med Blå Kors ferier.