Påskeferie på Groven Camping

Groven Camping og hyttegrend ligger idyllisk til like utenfor Åmot sentrum og E134, hovedvegen mellom øst og vest. På Groven camping og hyttegrend er det godt med aktivitetsmuligheter både i lunt skogsterreng eller på høgfjellet. Området har god tumleplass, og er det snø går det fine skiløyper i nærheten. Og det er god plass til aking, sparking, skilek og annet på plassen. Det er cirka 250 meter til sentrum av Åmot/Vinje.

  • Hytta er en 4\5 mannshytte. Den har to soverom med enkel køyeseng på det ene og familiekøye på det andre.
  • Der er puter og dyner, så man trenger bare å ta med seg sengetøy og håndklær.

Innsjekk fra kl. 14 og utsjekk frem til kl. 12. ved avreise.

Ved behov for ski eller anna turutstyr har utstyrsbanken i kommunen et bredt utvalg som kan leiest gratis på biblioteket.

Søknadsfrist 15.mars

Booking

All booking skjer via Blå Kors Ferier ved å søke på skjema under.

Pris

Overnattingen er gratis. Andre utgifter utover det, må dekkes selv.

Forsikring

Deltakere må ha egen reiseforsikring.

Annet

For mer informasjon ta kontakt med Prosjekt-koordinator “Hjerterom” i Blå Kors Ferier, Carina Klungland på telefon 924 60 305 eller e-post carina.klungland@blakors.no.

Personvern

Jeg forstår at det er en fullstendig personvernerklæring tilgjengelig nederst på nettsiden, og at jeg kan lese den hvis jeg ønsker.

Ved å sende inn en søknad, samtykker jeg i at Blå Kors Ferier behandler mine opplysninger.
Ved å krysse av på hvilken målgruppe jeg definerer meg og min familie, samtykker jeg i å dele disse opplysningene med Blå Kors Ferier.

Ved å oppgi mine allergier, bidrar jeg til at Blå Kors Ferier kan legge til rette for å servere trygge/ helsebringende måltider, og jeg samtykker i å dele disse helseopplysningene med Blå Kors Ferier.