Hjerterom – gratis ferietilbud på campingplasser og feriesentre

Campingplasser og feriesentre på Sørlandet, Østlandet, Vestlandet og i Nord Norge har gått sammen om å tilby et gratis ferietilbud til de som virkelig trenger det.

Her er en liten invitasjon fra Moysand Familiecamping i Grimstad. Moysand Familiecamping er 1 av i alt 25 steder i Norge som tilbyr Hjerterom til familier:

«Hjerterom» handler om å kunne gi noe til barnefamilier som vil ha glede av en ferie, men som av ulike årsaker ikke har midler eller muligheten til det. Barnefamilier kan søke til Blå Kors Ferier om dette tilbudet ved å fylle ut skjema nederst på denne siden. Målet er at familier skal få gode sommerminner sammen. På en campingplass/feriesenter er det stor aktivitet og hyggelige mennesker å være sammen med. Ferien lager seg selv bare ved å være der.

Hvordan søker du?

Se listen lenger ned på siden over campingplasser som er med på dette tilbudet. Finn de plassene som passer for dere i forhold til geografi og andre ønsker, og skriv inn ALLE aktuelle steder å reise til i skjemaet nederst på siden.

For mer informasjon eller ytterligere spørsmål ta kontakt med Hjerterom-koordinator i Blå Kors Ferier, Carina Klungland, på telefon 924 60 305 eller e-post: carina.klungland@blakors.no.

Søknadsfrist: 1. mai 2021 (søknadsfristen har nå gått ut)

Aktuelle campingplasser og feriesentre:

Sørlandet:
Neset Camping, Byglandsfjord
Hamre Familiecamping, Kristiansand
Skottevik Feriesenter AS, Kristiansand
Kristiansand Feriesenter, Kristiansand
Tingsaker Familiecamping, Lillesand
Moysand Familiecamping, Grimstad
Sørlandet Feriesenter, Risør
Risør Resort, Risør

Østlandet:
Lovisenberg Familiecamping, Kragerø
Rognstranda Camping, Stathelle
Beverøya Hytteutleie og Camping, Bø i Telemark
Nordsjø Ferieland, Gvarv – Telemark
Donavall Camping, Stavern
Sandviken Camping, Tinn Austbygda
Bogstad Camping, Oslo
Ekeberg Camping, Oslo
Buttingsrud Camping, Hallingby
Hallingdal Feriepark, Ål i Hallingdal
Groven Camping og Hyttegrend, Åmot – Telemark

Midt-Norge:
Sveastranda Camping, Gjøvik
Johnsgård Turistsenter, Femund Engerdal
Aurdal Fjordcamping og hytter, Valdres

Vestlandet:
Førde Gjestehus og Camping, Førde

Nord-Norge:
Saltstraumen Camping AS, Bodø

Booking

All booking skjer via Blå Kors Ferier ved å søke på skjema under.

Forsikring

Deltakere må selv ordne sin egen reiseforsikring.

Pris

Overnattingen på Campingplassen/ Feriesentrene er gratis.
Familiene dekker selv reisen til ferien og utgifter til mat og aktiviteter.

Smittevern

Det har på nytt blitt nedstengninger og avlysninger i Norge pga. koronaviruset. Dette berører selvfølgelig også Blå Kors Ferier. Vi håper likevel at vi kan gjennomføre turer og aktiviteter vinteren 2022. Alt blir vurdert fortløpende og i henhold til nasjonale føringer og retningslinjer med tanke på smittevern. For oss er det utrolig viktig at det er trygt å reise på ferie i regi av Blå Kors Ferier.

Det kan bli endringer i oppsatt program med kort varsel dersom behov, og det kan også dessverre bli avlysning. Vi gjør derimot fortsatt alt vi kan for å gi så mange som mulig et godt tilbud hos oss.

Ta godt vare på deg selv og de som er rundt deg 💙

Personvern

Ved å sende inn en søknad til Blå Kors Ferier, samtykker jeg i at Blå Kors Ferier behandler mine opplysninger i tråd med det som står i personvernerklæringen og gjeldende regelverk.

Ved å krysse av på hvilken målgruppe jeg definerer meg og min familie, så samtykker jeg i å dele disse opplysningene med Blå Kors Ferier. Ved å oppgi mine allergier, samtykker jeg til at Blå Kors ferier behandler helseopplysninger om meg. Formålet med å oppgi allergier, er at Blå Kors Ferier kan legge til rette for å servere trygge og helsebringende måltider og vurdere en passende ferie tilpasset mine behov. Alle personopplysninger blir behandlet trygt, og deles kun med utvalgte personer som trenger opplysningene for å legge til rette for ferietilbudet. Informasjonen Blå Kors Ferier samler inn, slettes når vi ikke lenger har bruk for de, eller når du trekker ditt samtykke for behandling av personopplysninger.